A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE férfi kézilabda csapata hazai környezetben lépett pályára október 31-én.

A fiúk ezen a napon a Kecskeméti TE U22-es csapatát látták vendégül, akikkel jóiramú mérkőzést játszottak.

-Hirdetés-

A soltvadkertiek ebben a bajnokságban az ötödik mérkőzésüket játszották le, melyen 31-24 (16-15) arányú vereséget szenvedtek: Csernák – Kincses 3, Farsang 4, Piller 2, Szabó M. 9, Thiesz 3, Marosi. Csere: Herceg, László, Opauszki 3, Szentgyörgyi, Ürmösi. Edző: Nagy Máté.

Az első félidő nagy iramot hozott, mely során 1-2 gólos különbség volt a csapatok között. A kecskeméti fiatalok nagyon lendületes, gyors kézilabdát mutattak be, akikkel nehéz volt a lépést tartani. A találkozó kimenetele szempontjából döntő volt, hogy a vendégek lerohanásból tudtak gyors gólokat szerezni a második játékrészben.

Opauszki Péter – Soltvadkerti TE játékosa:

– Koncentráltan és nagy lendülettel kezdtük el a mérkőzést. Tudtuk, hogy pontos játékkal és határozott védekezéssel tudjuk őket kevés gólon tartani, ami kiemelten fontos volt, hiszen a kecskeméti gárda meccsenkénti 50 gólos átlaggal rendelkezik. Szabó Máté és Thiesz Tamás góljaival és jó védekezésünkkel végig vezettünk az első félidőben. A 45. perctől kezdett fáradni a csapat, ellenfelünk kihasználta a hibáinkat és gyors gólokkal elléptek tőlünk. Várható volt, hogy a heti 6-7 edzéssel készülő KTE ellen nem fogjuk bírni 60 percig a tempót. A részcélt elérte a csapat, hiszen 31 gólon tartottuk őket. 50 perc színvonalas játékot láthattak mindkét csapat részéről a szép számban kilátogató nézők.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (59 db kép)
MEGOSZTÁS