A Balotaszállás együttesét fogadta a Kiskőrös második számú csapata a megyei harmadosztályú bajnokság középcsoportjának 12. fordulójában.

-Hirdetés-

A találkozó igazi rangadónak is volt mondható, hiszen a vendégek a dobogós helyezés eléréséért küzdenek, míg a hazaiak a bajnoki címért.

A találkozó nagyon parázs hangulatúra sikeredett, többször is állt a játék kemény belépők és szabálytalanságok miatt. A csapatok végül megosztoztak a pontokon.

Kiskőrösi LC II. – Balotaszállás FC 1-1

Az összecsapás első félidejében hazai helyzeteket jegyezhettünk fel. A 15. percben Gyurián Gábor futott el a jobb szélen és éles helyzetből lőtt kapura, a vendégek kapusa azonban bravúrral védett. Öt perc múlva újra Gyurián került helyzetbe, amikor is a felső lécet találta telibe. A 32. percben Szlovák Pál lőtt nagy ziccerben a kijövő vendég kapusba. A 41. percben Mokrickij Viktor bal oldali szabadrúgását tolta ki a bal felsőből a vendégek hálóőre, Szűcs Csaba.

Mokrickij Viktor szerezte az egyenlítő találatot hazai részről

A második játékrészben már aktívabbak voltak a vendégek, többször is eljutottak a hazai kapuig, ám a 48. percben újra a hazaiak találták el a kapufát, amikor is Szlovák Pál jó húsz méterről történő emelése után a labda a bal kapufán csattant. Az 55. percben jött a kiállítás, ami a játék képe alapján mondhatni várható volt. A vendégektől Vásárhelyi megkapta második sárga lapját és a játékvezető kiállította. Ezek után az utolsó tíz percben gyorsultak fel az események. A 80. percben a vendégektől Petrezselyem János ellen szabálytalankodtak a hazaiak a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Kaszap Attila váltotta gólra (0-1).

Kemény belépőkkel tarkított volt a találkozó

Gyakorlatilag a középkezdés után egyenlítettek is a Kiskőrösiek. Gyurián Gábor bal oldali beadása után Mokrickij Viktor bólintott a vendég kapuba (1-1). Három perc múlva Kaszap Attila szabadrúgását Mlinkó védte, majd a kipattanót mellé lőtték a vendégek. A 88. percben a vendég Schveitzer Milán találta el a felső lécet. A 92. percben egy végletekig kijátszott támadás végén a csereként beálló Pecznyik Gábor lövése ment centikkel mellé. 

Szlovák Pál tör előre

Rácz János vezetőedző, Kiskőrösi LC II.:
– Nagyon kemény mérkőzés volt, ahogyan erre számítottunk is. Ez a stílus nekünk nem fekszik, mert bizony rúgtak ahol csak bírtak. Mi játszani szeretnénk a focit, amit már nagyon sokszor lenyilatkoztam.

Mezei Csaba vezetőedző, Balotaszállás FC:
– Elég parázs meccsre sikeredett a mai összecsapás. Igazából ez volt a legjobb eredmény, amire számíthattunk a mi erőinkkel, úgyhogy nem hiába áll ott a Kiskőrös a tabellán, ahol áll. Valószínű ők toronymagas esélyesei a bajnokságnak az Akasztóval együtt. Megpróbáltuk idegenben kihozni a maximumot. Kérés volt egy agresszívabb centerjáték, amikor náluk van a labda. Gondoltuk, hogy az idősebb védelmet kicsit érdemesebb jobban megtámadni. Sajnos keveset volt nálunk a labda, aztán tizenegyeshez jutottunk és megszereztük a vezetést, amit tudtunk, hogy nem tudunk megtartani a végéig. Idegenben egy küzdelmes mérkőzésen nekünk jó ez a döntetlen. Továbbá gratulálok a csapatomnak ahhoz, hogy 35 percen keresztül emberhátrányban játszva is kiharcolták a döntetlent. További sok sikert kívánok a Kiskőrös csapatának.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (54 db kép)
MEGOSZTÁS