Közösségi oldalán jelentette be a hírt a Kiskőrösi Evangélikus Gyülekezet, mely szerint november 15-én tartják utolsó istentiszteletüket a templomban. 

 
Kedves Testvérek!
 
A Kiskőrösi Evangélikus Gyülekezet vezetősége úgy döntött az állami szabályozások és az egyházi útmutatás alapján, hogy most vasárnap, november 15-én tartja utolsó istentiszteletét a templomban 8.00, 10.00 és 18.00 órakor, rövidített rend szerint, illetve ének és úrvacsoraosztás nélkül, püspökeink kérésére. Mindez maszkviselés, a belépéskor fertőtlenítő használata és a kellő távolság betartása mellett lehetséges. A gyermekbibliakör és az esti imakör is elmarad ezen a napon.
 

Jövő vasárnaptól kezdve kéthetente evangélikus istentiszteletet közvetít a Kőrös TV (amelyet Facebook oldalon is megtalálnak majd), továbbá a közbülső vasárnapokon gyülekezetünk Facebook oldalán lesz közzétéve online istentisztelet. Minden más gyülekezeti alkalom szünetel a vírushelyzet csillapodásáig, illetve az állami/egyházi enyhítésekig.

 
Aki szeretné a gyülekezetet ebben a helyzetben anyagilag támogatni, az továbbra is megteheti az egyházadó online befizetésével. Kérjük, a megjegyzés rovatban mindenképpen tüntessék fel: NÉV (akinek jóváírjuk), LAKCÍM (kartonon szereplő), TELEFONSZÁM (ha nem tudjuk azonosítani, telefonálnánk).
 
A gyülekezet bankszámlaszáma: 10102543-04631512-00000002.
Amennyiben adományt szeretne befizetni, figyelmükbe ajánljuk a https://perselypenz.lutheran.hu/ oldalt, amin a gyülekezet nevének feltüntetésével tudja elutalni támogatását.
 
A lelkészi hivatal továbbra is nyitva tart, kérdéseiket feltehetik telefonon a 78/311-724-es telefonszámon, illetve indokolt esetben személyesen.
 
Imádkozzunk egymásért, keressük egymást telefonon, online, ki hogy van, tudunk-e egymásnak segíteni és vigyázzunk magunkra és egymásra a szabályok betartásával.
 

Erős vár a mi Istenünk!

-Hirdetés-

Forrás: Kiskőrösi Evangélikus Gyülekezet 
Kiemelt kép: VIRA Archív – Kutyifa Anikó 

MEGOSZTÁS