Három csapat részvételével rendeztek felnőtt jégkorong tornát november 21-én a kiskőrösi jégcsarnokban. Az egynapos országos bajnoki forduló során az együttesek körmérkőzéses formában mérték össze erejüket egymással.

A házigazda kiskőrösieken kívül pályára lépett egy szegedi és egy békéscsabai gárda is. Érdekességként kell megemlíteni, hogy a hazai színeket képviselő HC Kiskőrös csapatában hölgyek is szerepeltek.

-Hirdetés-

A kiskőrösiek csapatvezetője Kosóczky Nikolett elmondta, hogy az együttesnek ez volt a bemutatkozása a felnőtt mezőnyben és most játszottak első alkalommal hivatalos mérkőzéseket. A csapat tagjai olyan személyek, akik nagyon szeretnek sportolni és jégkorongozni, de sokuknak a gyermeke is ide jár és a HC Kiskőrös valamelyik utánpótlás együttesének az igazolt játékosa. A csapatok 3 mezőnyjátékossal és 1 kapussal álltak ki a találkozókra, amelyek játékideje 3×15 perc volt. A járványhelyzetben a jégcsarnokba kizárólag az egyesület igazolt játékosai, az edzők, a technikai személyzet léphetett be és csak zártkapus edzéseket, mérkőzéseket lehetett megtartani. Az idei évben már nagy valószínűséggel nem rendeznek semmilyen tornát vagy egyéb bajnoki mérkőzést a kiskőrösi jégcsarnokban.

A 3×3 felnőtt jégkorongtorna eredményei:

HC Kiskőrös-Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 4-8 (1-1, 2-4, 1-3)
Kiskőrösi góllövők: Fazakas Tamás, László Károly, Gyalog Gábor, Kolozsvári Gábor.
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű-Csabai Farkasok Warrior Legends 4-29
HC Kiskőrös-Csabai Farkasok Warrior Legends 8-21 (3-6, 5-8, 0-7)
Kiskőrösi góllövők: Kolozsvári Gábor-5, Szöllősi Szabolcs, Hegedűs László, László Károly.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (63 db kép)
MEGOSZTÁS