A Civil Központok közreműködésével megyénként két-három civil szervezet vesz részt adománygyűjtő kampányával az Adventi Civil Börzén, ami egy hónapon át, november 23-tól december 23-ig tart. A bemutatkozó szervezetek változatos tevékenységi területeken segítik a közösségek fejlődését: értékteremtő, értékmegőrző munkája kiemelkedő és minden esetben támogatásra méltó.

Kapcsolódó cikk
Segítsünk a civil szervezeteknek Advent idején is – Adventi Civil Börze Online
Segítsünk a civil szervezeteknek Advent idején is – Adventi Civil Börze Online
2020-ban a járványhelyzet nem teszi lehetővé a hagyományos adventi vásárok megtartását. Emiatt sok civil szervezetnek nem lesz lehetősége a már...


Bács-Kiskun megyéből,
az első adventi héten, a Kecskeméti Mosolygó Szemekért Alapítvány a Fogyatékos Gyermekekért és Fiatalokért mutatkozik be.
Az alapítvány székhelye: 6000 Kecskemét Nyíri út 30.

-Hirdetés-

 

A Mosolygó Szemekért Alapítvány tevékenységét a kecskeméti autizmussal élő, értelmi fogyatékos valamint súlyos és halmozottan fogyatékos gyermekek és fiatalok társadalmi beilleszkedésének segítése jellemzi.

A kuratórium tagjai gyógypedagógusok, cégvezetők, fogyatékos gyermeket nevelő szülők. Elsősorban a Kecskeméti EGYMI gyermekeit, tanulóit és szüleiket segíti abban, hogy életminőségük javuljon, aktívan bekapcsolódhassanak a város életébe és a kulturális hátrányaik is csökkenjenek.
Nagy szerepet vállal a tehetséggondozás tárgyi feltételeinek megteremtésében.
A művészetek és a sport területén is segíti a speciális eszközök beszerzését. Kulturális programokon való részvételt, ép és fogyatékos gyermekek közös nyaralását támogatja az alapítvány.

A szervezet bemutatkozó videóját itt tekintheti meg:

Tudjon meg többet a szervezet tevékenységéről, illetve kapcsolatfelvételi lehetőségekért látogasson el weboldalukra.

Az Adventi Civil Börzéből befolyt adományokból Magyarországon belül szeretné utaztatni a fogyatékos tanulókat olyan helyszínekre mint például: a Fővárosi Állat- és Növénykert, Balaton, Budapest.

Az adományozás módja:
Bármely magán- és jogi személy adományozhat bármekkora összeget. Az adományozás banki átutalással történik, a közleménybe az „Adventi Civil Börze” (vagy röviden „ACB”) megjegyzést szükséges beírni. Egy adományozó akár több, neki tetsző és a bemutatkozás során számára meggyőző szervezetnek adományozhat. Az adományt a Mosolygó Szemekért Alapítvány részére erre a számlaszámra küldhetik : 52000056-13500067

Az alábbi ajándéktárgyak valamelyikével szeretnék megköszönni adományát! Kérjük, vegye fel a szervezettel a kapcsolatot a postázási részletek egyeztetése miatt.
Köszönjük támogatását
!
E-mail: vezetokegymi@gmail.com 

ajándéktárgyak az adományozók részére

Forrás: civil.info.hu
Kiemelt kép: iStock

MEGOSZTÁS