Közel 200-an vettek részt a Kiskőrösön szervezett kétnapos véradáson. Közülük 58-an a Bem iskola diákjainak felhívására érkeztek.

Mint arról korábban már beszámoltunk, február 17-én és 18-án délelőtt önkéntes véradókat vártak Kiskőrösön a Petőfi Sándor Művelődési Központba.

-Hirdetés-

Sutus Etelka, a Magyar Vöröskereszt Kiskőrösi Területi Szervezetének vezetője ezúttal a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola osztályai között hirdetett versenyt, melynek célja az volt, hogy melyik közösség tud több donort mozgósítani.

A szelvényeket egy erre a célra kihelyezett dobozban gyűjtötték

A versenybe több osztály is bekapcsolódott. Kezdetben a 8.a osztály tűnt a legesélyesebbnek, de másnap átvette a vezetést az 5.b osztály, akiknek nyereménye egy torta volt.

Lasztovicza László, Sutus Etelka, Gauszné Szabados Eszter és az 5.b

A győztes (5.b) osztály ma délelőtt vehette át jól megérdemelt nyereményét, akiknek összesen 19 véradót sikerült toborozniuk. A tortát Sutus Etelka, a Magyar Vöröskereszt Kiskőrösi Területi Szervezetének vezetője adta át az 5.b osztályfőnökének Gauszné Szabados Eszternek, aki segített felszeletelni és szétosztani a tortát a gyerekek között, melyet az iskola ebédlőjében fogyasztottak el közösen.  

A diákok teljesítményéhez Lasztovicza László igazgató is gratulált.

Kapcsolódó cikk
Magas részvétel mellett zajlott a véradás első napja Kiskőrösön
Magas részvétel mellett zajlott a véradás első napja Kiskőrösön
Február 17-18-án reggel 9 és 13 óra között várják az önkéntes véradókat a Petőfi Sándor Művelődési Központba Kiskőrösön. A donorokat Sutus...

A képeket készítette: Filus Tibor 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (9 db kép)
MEGOSZTÁS