A HC Kiskőrös február 20-án jégkorong tornát rendezett U10-es csapatok számára. Az eseményen a helyi fiatalok mellett részt vett a szigetszentmiklósi Szigeti Bikák, GP Szegedi Vízmű, valamint a Dunaújvárosi Acélbikák gárdája.

-Hirdetés-

A Rajz Attila Jégcsarnokban összesen 8 mérkőzést játszottak a „mini” csapatok. Az együttesek 2×12 perces mérkőzéseket játszottak a sorsolás által meghatározott sorrendben. A résztvevők három sorból álltak fel a 3 a 3 elleni küzdelemben. Ebben a korosztályban az eredményeket nem regisztrálják, tehát nincsenek győztesek és vesztesek. Itt az elsődleges szempont a rendszeres versenyeztetés biztosítása, a sport és a jégkorong megszerettetése a fiatalokkal. A kiskőrösiek a szegedi és a dunaújvárosi csapatot legyőzték, míg a szigetszentmiklósiaktól vereséget szenvedtek. Így összességében nagyon jól helytálltak. A csapat jelenleg 10-12 fővel készül heti négy edzéssel nagyon keményen, lelkesen és elszántan Halasi Márk, Kosóczky Tibor és Kosóczky Nikolett edzők vezetésével. Az idei szezonban helyben már nem lép jégre ez a csapat, legközelebb Dunaújvárosban szerepelnek majd hasonló tornán.

HC Kiskőrös U10-es csapatának tagjai:
Molnár Ferenc, Antal Hanna, Judák Ádám, Veszelszki Dávid, Mádai László, Palacio Alejandro, Pivarcsi Bence, Sári Lara, Szikszai Zente, Trapp Áron.

MEGOSZTÁS