A megyei III. osztályban szereplő Kaskantyúi FSE edzésekkel és felkészülési mérkőzések lejátszásával próbál minél jobb formába lendülni. Február harmadik hétvégéjén két edzőmérkőzést is játszott a csapat. A harmadosztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idénye február 27-én kezdődik, melyen már tétmérkőzésen is pályára léphetnek a kaskantyúiak télen leigazolt játékosai.

 

-Hirdetés-

Az együttes február 20-án, szombaton Csengődön játszott edzőmérkőzést, ahol 4-0-ra nyertek. A kaskantyúi csapatban ezen a mérkőzésen mutatkozott be a szabadkai, magyar állampolgár Paunovic Márkó, akit az albán NB II-ből, a KF Devolli csapatától igazoltak le a napokban. A kaskantyúiak edzője, Virág Tibor elmondta, hogy Márkó Szabadkán lakik és már magyar állampolgár. Magyarországon szeretné folytatni a pályafutását, és örül, hogy ezt rajtuk keresztül teheti meg. Nyáron szeretne innen továbbigazolni, és már két NB II-es, valamint két NB III-as csapattal is tárgyalásban van, hogy hol folytathatná. Az edző megemlítette, hogy Szabadkáról jött volna még négy labdarúgó Kaskantyúra, az ottani első osztályból, de őket az idő rövidsége miatt nem sikerült leigazolni. Folyamatban van azonban, hogy nyáron, amikor több idő lesz az adminisztrációs dolgokra, akkor ők is Kaskantyúra jöjjenek.

A Kaskantyúi FSE csapata

A kaskantyúiak február 21-én, vasárnap a kiskőrösi „C” pályán az Izsák ifjúsági csapatával játszottak edzőmérkőzést és 4-3-ra (1-2) nyertek.

A találkozón pályára lépett kaskantyúi játékosok: Paunovic Márkó, Pop Ninole, Hatvani Krisztián, Győrfi István, Varga Szabolcs, Molnár Dániel, Tóth János, Tompai Zoltán, Farkas Dávid, Kismók Zsolt, Biloscsuk Zoltán, Jóvér Patrik, Horváth István, Nagy Zoltán, Máthé Csaba.
A kaskantyúiak góljait Tóth János, Kismók Zsolt, Horváth István és Nagy Zoltán szerezték.

Az izsákiak ifjúsági csapata
Virág Tibor, Kaskantyúi FSE edzője:

Egy szerb barátommal közösen menedzseljük a játékosokat és a magyarországi pályafutásukat. A most leigazolt Paunovic Márkó egyébként többszörös U16-os szerb válogatott és nagyon tehetséges.
Az izsákiak ifjúsági csapatával egy igen változatos, rendkívül jó iramú mérkőzést játszottunk. A két csapat jól ismeri egymást, hiszen minden héten tőlünk 6-7 játékos rendszeresen részt vesz az izsáki edzéseken, ami már meg is látszott a csapatom mozgásán, erőnlétén.
Rendkívül jól szálltak be a felkészülésünk alatt lejátszott három edzőmérkőzésbe az új igazolások: Nagy Zoltánt a Kiskőrösi LC-től, Horváth Istvánt szabadon igazoltuk, Ajtai Richárd Szabadszállásról, Tómán Áron pedig Izsákról jött.

Folyamatosan javul a csapategység és azt veszem észre, hogy egyre jobb a hangulat a mérkőzéseken. A csapat közös megbeszélésén, abban maradtunk, hogy megpróbálunk tavasszal ebben a nagyon nehéz, sok jó csapattal teletűzdelt csoportban a legjobb eredményt elérni, tisztességesen helytállni.
Legfőbb célunk az egységes csapat kialakítása.
Nyáron a Szabadszállásról és a Szabadkáról érkezőkkel megerősítve, már bátran készülhetünk a következő szezonra.

A vasárnapi mérkőzésért köszönet a Kiskőrösi LC vezetésének és Somlyai Péternek, hogy már oly sokadszorra vendégül láttak bennünket, és segítettek a helyszín biztosításával.
Paunovic Márkó
Paunivic Márkó, Kaskantyúi FSE 24 éves kapusa:

Korábban Szerbiában U16-os válogatott voltam, de Albániában és Magyarországon is játszottam már. A szerb bajnokságok közül pályára léptem az NB II-ben és az NB III-ban, Albániában NB II-es csapat játékosa voltam, Magyarországon pedig a megyei I. osztályú Makóban, valamint a Kelebia és a Kunbaja gárdáiban védtem. A kaskantyúi kapcsolat úgy jött, hogy egy szerbiai barátom jó ismerőse Virág Tibornak, az itteni csapat vezetőjének. Szerettem volna visszamenni Szerbiába az egyik NB II-es csapathoz most tavasszal, de sajnos nem jött létre, hogy leszerződjek hozzájuk. Mindössze 5 nap volt már csak hátra az átigazolási idő lejártáig, amikor jött a kaskantyúi lehetőség, hogy folyamatosan játékban maradjak. Abban maradtunk Virág Tiborral, hogy a tavaszi szezonban segítek a csapatnak. A továbbiakban szeretnék itt maradni Magyarországon és egy magasabb szinten szereplő gárdához átigazolni nyáron.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (61 db kép)
MEGOSZTÁS