A kaskantyúi székhelyű Rászoruló Magyarokért Egyesület elnöke, Virág Tibor tájékoztatott bennünket, hogy a mai napon több raklapnyi bébiételt adományoznak Soltvadkerten és Kiskőrösön.

-Hirdetés-

Kiskőrösön a Kiskőrös Városért Alapítvány koordinálásában kerül szétosztásra a most felújított Roma Alkotóházból, Kunhegyesi Ferenc segítségével. Az Alapítvány céljai között szerepel a rászoruló emberek támogatása Kiskőrösön, ezért is örült a kuratórium a megkeresésnek. A mai napon került átadásra a 2000 db bébiétel, a 200 csomag zabpehely, a 200 db tápszer, amelyet az elkövetkezendő hetekben fognak szétosztani.

Szintén a mai napon érkezett meg Virág Tibor Soltvadkertre, az Egyesített Szociális Intézménybe is, ahol dr. Lacziné Ritter Andrea, vezető vette át az adományokat. Soltvadkertre 2000 db bébiétel, 200 csomag zabpehely, 200 db tápszer érkezett, így azt a szociálisan rászorulók számára fogják kiosztani.

Virág Tibor, mint az adományozó egyesület elnöke elmondta, hogy minden évben több alkalommal kapnak Németországból adományokat, amelyeket jó szívvel tudnak szétosztani az arra rászorulók között. Ezt megelőzően karácsony előtt tudtak 8 településen, rászoruló családoknak segíteni, míg most húsvét közeledtével Kiskőrös és Soltvadkert rászoruló családjainak tudnak segíteni.

Mint megtudtuk, a gazdag adomány 4 hónapos kortól fogyasztható bio, üveges répafőzelékből és tejpépből, illetve 1 éves kicsiknek adható kétféle biofőzelékből áll. A Rászoruló Magyarokért Egyesület az Európai Misszióval van kapcsolatba, ebből az együttműködésből tudnak további segítséget nyújtani.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (21 db kép)
MEGOSZTÁS