Megjelent a soltvadkerti civil szervezetek részére a Soltvadkert Város Önkormányzata által kiírt pályázati felhívás és adatlap.

A támogatás nyújtásának feltételei

A civil szervezet, önszerveződő közösség, illetve magánszemély akkor részesíthető támogatásban, ha azt olyan közösségi célú feladat ellátására kívánja fordítani, amely Soltvadkert Város lakosságának érdekeit szolgálja.

Pályázat célja
-Hirdetés-

A pályázó működésének támogatása, eszköz, infrastruktúra, humánerőforrás tekintetében, melyek elősegítik a szervezet fejlődését, működését.

Az önkormányzat elismeri és támogatja a civil szervezetek, a helyi önszerveződő közösségek, valamint magánszemélyek helyi közéletre gyakorolt hatását. Támogatja a kultúra, a közművelődés, az oktatás-nevelés, a szociális és karitatív tevékenység, a természet és épített környezet megóvása, az esélyegyenlőség, a hagyományápolás megteremtése, a közbiztonság és a sport terén végzett tevékenységet.

A pályázat benyújtásának helye a járványhelyzetre való tekintettel:

Soltvadkerti Polgármesteri Hivatal főbejárata mellett található postaláda vagy postai úton a Soltvadkert, Kossuth u. 6. címre.

A pályázatok benyújtási határideje:
2021. április 08.

 A teljes pályázati felhívás ide kattintva érhető el!

A pályázati adatlapot itt érhetik el!

Forrás: soltvadkert.hu
Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS