Az ország 10 legkeresettebb online baba webáruháza között szerepel a kiskőrösi Pindurka Bababolt, mely 100 %-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Seres László és Turán Róbert 2018-ban indította el babakelengyéket forgalmazó webáruházát, ahol a babaruháktól a játékokon át a bababiztonsági termékeken keresztül a babaápolási kiegészítőkig minden hasznos terméket egy helyen megtalálsz. Kezdetben néhány ezer árucikket forgalmaztak csak, idővel azonban bővült a paletta és elkezdtek egyedi, névre szóló termékeket is gyártatni, tavaly decemberben pedig megalapították saját márkájukat, az Unique Baby Hungary babatermékeket.

-Hirdetés-

Folyamatosan bővülő kínálatukban több mint 30.000 minőségi és biztonságos termék közül választhatsz. A gyerekek nagy kedvence a pihe-puha, lógó fülű tündéri Topi Nyuszi, mely három színben is elérhető a webshopban, míg a felnőttek körében legnépszerűbb termékek a babafészkek és a játszószőnyegek, melyek biztonságot és kikapcsolódási lehetőséget jelentenek a szülők számára is.

2021-ben már nemcsak a baba webshopon értékesítenek kiszállítással, hanem lehetőség van személyesen is átvenni a termékeket Kiskőrösön a Csokonai Mihály utca 47. száma alatt, előre egyeztetett időpontban.

A két kiskőrösi vállalkozó: Seres László és kisfia, Turán Róbert

„Kis családi vállalkozásunk évek óta foglalkozik minőségi babaholmik forgalmazásával, 2020 nyarán azonban úgy éreztük, hogy eljött a Pindurka logóval ellátott egyedi termékek megalkotásának ideje. Amit két nagyon lelkes és ügyes kiskőrösi hölgy partnerünk készít el számunkra. Külön-külön portfólióval rendelkezünk így bárki megtalálja a széles választékból kisbabája és saját maga számára a kedvére való egyedi névre szóló babaholmit. Régi nagy álmunk vált valóra Imolával és Emesével karöltve, mely egy igazán babás designra épülő márka megalkotása, ami hűen tükrözi a munkásságunkat. A termékek egyik ismertetőjegye, hogy feliratot vagy szöveget is lehet rájuk kérni, sőt mi több, ezen felül akár egyedi fényképpel is kérhetőek a babaholmik, így teljes mértékben névre szóló ajándékként adhatók a babánknak, de sokan viszik babalátogatóba, ünnepekre vagy akár az újszülöttek számára a kórházból hazahozás alkalmára is. Sok megkeresést kapunk óvodáktól, iskoláktól, kisebb-nagyobb cégektől, hogy saját logós termékeket szeretnének. Legutóbb egy nagyobb cég 55 női dolgozóját lepte meg a webáruházunkban található egyedi mintás külön-külön névre szóló kerámia bögrével nőnapra. Nemsokára pedig egy egész óvodai csoportnak fogunk készíteni ovis jelükkel és saját nevükkel ellátott retró zománcozott bögréket. A babaruhák/babatakarók természetesen bőrbarát festékkel és nem matricával készülnek. Ezekkel a termékekkel azoknak a szülőknek szeretnénk kedveskedni, akik különösen nagy gondot fordítanak arra, hogy kiváló minőségű, nagyon puha és minden részletében igényességet sugárzó babaholmikkal lepjék meg gyermeküket. Mivel a babák bőre igencsak érzékeny, ezért termékeinket pihe-puha pamutanyagból készítjük. Az alkotómunka közben végig a tökéletességre, a minőségre és a puhaságra törekszünk. A Pindurka logóval ellátott termékeinkbe beletettük szívünket-lelkünket, hogy a babák kényelmesen, kellemes viseletet biztosító ruhákban tudjanak pihenni, játszani, aludni. Kínálatunkban csodaszép babatakarókkal és vászonképekkel is találkozhatnak a vásárlók, melyek szintén kérhetőek felirattal vagy fényképpel ellátva. Termékeink nemcsak a családok, hanem a vállalkozók körében is népszerű céges ajándékok” – meséli Seres László.

Egyedi névre szóló termékek széles választékban

 „766 valós vásárlói vélemény alapján a vásárlók 99.09% ajánlaná ismerősének a boltot, olvasható a weboldalunkon is. A Pindurka Bababolt ezzel elnyerte az Online Comparison Shopping Kft. (Árukereső.hu) Megbízható Bolt minősítését, mely elismerést a napokban át is vehettük. Nagy öröm ez számunkra” – meséli büszkén Turán Róbert.

Április 1-jével nyereményjátékot hirdettek Unique Baby Hungary terméket vásárlóik részére. Ha szeretnél Philips AVENT bébiőrt nyerni, nem kell mást tenned, csak küldd el az automata megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott egyedi megrendelésszámod a jatek@pindurka.hu e-mail címre és máris játékban vagy a nyereményért. Sorsolás 2021. május 7-én 16 órakor. További részletek: https://pindurka.hu/nyeremenyjatek.

Látogass el webshopukba és csatlakozz a több mint 13.500 főt számláló közösségükhöz, hogy értesülj új termékeikről, kedvezményeikről, eseményeikről!


PINDURKA BABABOLT KFT.
6200 Kiskőrös, Csokonai Mihály utca 47.
+36203107403
+36703311693
info@pindurka.hu

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS