A Kiskőrösi LC két női labdarúgó csapatot is versenyeztet a különböző korosztályokban. A megyei I. osztályban szereplő felnőttek mellett az utánpótlást a Leány U15-ös bajnokságban kiváló eredményeket elérő gárda alkotja.

A fiatalok a bajnokság 10. fordulójában hazai környezetben fogadták a Kerekegyházi SE együttesét, akik ellen 5-4-re (3-2) nyertek: Herceg D. – Somlyai, Varga P., Polyák, Sebők, Herceg V., Szabadi (Hordós).
Az április 2-án lejátszott találkozó alkalmával az első félidőben Varga Petra három találatának köszönhetően vezettek a kiskőrösiek.
A szünet után Varga Petra újabb gólt ért el, és a győzelmet jelentő találatot Sebők Viktória szerezte. A csapat ezzel a győzelemmel 8 mérkőzés lejátszása után 19 ponttal vezeti a bajnoki tabellát.

-Hirdetés-

Erről a korosztályról tudni kell, hogy 60×40 méteres játéktéren, 6+1 fős csapatokkal, 2×40 perces játékidővel rendeznek mérkőzéseket.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC edzője:

A tél folyamán heti két alkalommal tudtunk edzeni a lányokkal a tavaszi szezon kezdetéig. Sajnos, a bajnokság második felében az aranyéremért folyó harcban a legnagyobb riválisunk otthonában, Kecskeméten 6-1 arányú vereséget szenvedtünk. Ez a vereség rányomta bélyegét a mostani játékunkra is. Nem láttam a csapaton a megfelelő lelkesedést, hiányzott a tűz, az elszántság, és így végig szenvedve, erőlködve nyertünk.
A mai napon az első félidőben nyújtottunk jobb teljesítményt, és a szünet után, már csak az ellenfélen múlott, hogy nem vittek el tőlünk pontot.
A célunk az, hogy mihamarabb visszatérjünk a jó útra és megnyerjük a bajnokságot. A játékoskeretet 10 fő alkotja, akik a felnőtt csapat közvetlen utánpótlását adják. Közülük már az első csapatban pályára lépett Somlyai Petra, Varga Petra, Sebők Viktória, valamint Herceg Dorina.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS