Somogyi Zoltán gazdaköri tag ötlete nyomán a Kiskőrösi Gazdakör ma délelőtt finom ebéddel kedveskedett a háziorvosi ellátásban dolgozóknak, így köszönve meg áldozatos munkájukat.

Virágot, bort, pörköltet és süteményt is vittek a kiskőrösi orvosoknak és asszisztenseiknek 
 
Mint azt Nikléczi Gábor, a Kiskőrösi Gazdakör elnöke elmondta, a gazdaköri bográcsmesterek egy nagyon finom pincepörköltet főztek, az asszonyok süteményt sütöttek a kiskőrösi orvosoknak és asszisztenseiknek.
Ba Irén vállalkozó felajánlásaként a hölgyek egy-egy cserép muskátlit, Somogyi Szilvia vállalkozónak köszönhetően a férfiak pedig egy-egy üveg kiskőrösi rozébort is kaptak ajándékba.
 

„Nem tudunk elég hálásak lenni, látva az egészségügyben dolgozók fáradhatatlan tevékenységét, különösen a jelenlegi kritikus helyzetben. Ezúton is köszönetet mondunk mindannyiuknak”  – tolmácsolta a gazdaköri tagok köszönetét az elnök.

 
A főzés és csomagolás után útra kelt a gazdakör csapata és elvitték az ebédet, jókívánságaikkal fűszerezve a háziorvosi rendelőkbe. Dr. Dulai Ilona háziorvos, valamint dr. Brenner Zsolt háziorvos rendelőjébe elkísértük őket.
 
Dr. Brenner Zsolt háziorvost és asszisztenseit Haskó Pálné is meglepte finomságokkal

A páciensek is hálásak orvosaiknak, többen is szeretnék megköszönni a kedves szavakat, a lelki támaszt és a lelkiismeretes orvosi ellátást. Ottjártunkkor dr. Brenner Zsolt háziorvost és asszisztenseit lepte meg finomságokkal Haskó Pálné.

Köszönet illet mindenkit. Az adományozókat is önzetlenségükért, az adományozottakat is értünk végzett munkájukért.

-Hirdetés-

Írta és a képeket készítette: Boda Zsuzsa

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS