A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC női csapata a bajnokság 11. fordulójában, hazai környezetben lépett pályára. A lányok az április 17-én lejátszott találkozó alkalmával, a jánoshalmi Arany Bácska együttesét fogadták.

 

-Hirdetés-

A mérkőzés nagy küzdelmet hozott, melyen a kiskőrösiek 1-0 (0-0) arányú vereséget szenvedtek: Herceg – Fenyvesi Laura, Soós (Zahorszki), Fenyvesi Léna, Kovács L. (Balaton), Nagy E., Jarjabka, Péterné (Opauszki), Fenyvesi Loretta (Ballagi).
A mérkőzésen nagyrészt a kiskőrösiek voltak fölényben és a vendégek kontratámadásokkal próbáltak a kapura veszélyesek lenni. A hazai kapus Herceg Dorina amikor kellett, nagyon magabiztosan védte a jánoshalmiak néhány próbálkozását.

A Kiskőrösi LC és a jánoshalmi Arany Bácska labdarúgói a mérkőzésen

A kiskőrösiek több nagy gólhelyzetet is kialakítottak, de a befejezések pontatlanok voltak, vagy a kapufa segítette ki a vendégeket. A 63. percben egy jobb oldali beadás után, a kapu előtti kavarodásból szerezte meg a vezetést, és a mérkőzést eldöntő találatot a Jánoshalma gárdája. A találkozó az utolsó percekig nyílt volt, de a lefújás előtti pillanatokban adódó nagy gólszerzési lehetőségét sem tudta kihasználni a kiskőrösi együttes. Így a hazai lányok vereséget szenvedtek.

A Kiskőrösi LC csapata
Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:

Úgy indultunk neki a mérkőzésnek, hogy kötelező ma a győzelem megszerzése. A játék képe alapján végig mezőnyfölényben voltunk, ami mellett volt több nagy gólszerzési lehetőségünk, és kapufáink is. Sajnos megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet, és a vendégek, egy kapu előtti kavarodásból szerezték meg a győztes találatukat. Szomorú vagyok, mert egy olyan mérkőzést buktunk el, amit meg kellett volna nyernünk. Van még hátra három mérkőzésünk, amelyeket szeretnénk megnyerni, és akkor ott lehetünk a dobogó második, vagy a harmadik fokán a szezon végére.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (49 db kép)
MEGOSZTÁS