A Kőröskom Kft. munkatársai három hetet dolgoztak azon, hogy a korábbi felújítások mellett megszépüljön a Szűcsi óvoda mosdója is. 

A tavalyi évben a Szűcsi óvodában nagy beruházás volt az armatúrák teljes kicserélése és ergonóm ágyak beszerzése. Az idei évben is belefért az újabb bővítési, fejlesztési folyamatok megvalósulása, így a mosdóhelyiségek, vizesblokkok teljes felújítása történt meg. Új felnőttmosdó került kialakításra és a gyermekmosdók is teljesen megújultak. Új burkolat került lerakásra, illetve gyermek wc-k, mosdókagylók. Ez egy több, mint 3 millió forintos beruházás a Szűcsi óvodában. Ebben az évben tervezünk még tornaszoba megújító kőműves munkálatokat is – nyilatkozta Vlcskóné Csatlós Erzsébet, intézményvezető. 

-Hirdetés-

A Kiskőrösi Óvodák vezetősége más tagintézményekben is tervez bővítéseket és felújításokat a jövőben. 

Kapcsolódó cikk
KRESZ park épül a Batthyány Óvodában
KRESZ park épül a Batthyány Óvodában
A teljes belső felújításnak köszönhetően mára egy modern és esztétikus intézménnyé alakult át az elmúlt években a kiskőrösi Batthyány Óvoda....

Nem feltétlen mosdófelújítás van a többi óvodára betervezve. Más jellegű újítások, felújítások, mint ahogyan már beszéltem a Batthyány óvodában a kresz pályáról, az Erdőtelki óvodában pedig egy új terasz kiépítéséről. Esetlegesen egy pályázat keretén belül a homlokzat felújításáról, illetve ott is egy kresz pálya kialakításáról. Minden évben igyekszem akár a tárgyi, akár a szakmai fejlesztéseket megvalósítani az óvodákban, amennyire a költségvetésünk engedi ezt – tette hozzá. 

Április 19-án már kinyithatnak az óvodák, így a felújítási munkálatok végeztével a gyermekek már birtokba is vehették ma reggel az új mosdóhelyiségeket. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS