A nyomozók őrizetbe vették azt a 22 éves férfit, aki a gyanú szerint az éj leple alatt kirabolt egy idős izsáki asszonyt.

Egy izsáki lakos tett bejelentést a rendőrségre 2021. április 19-én 5 óra 15 perckor, mivel egy ismeretlen férfi kirabolta az édesanyját.

-Hirdetés-

A nyomozás adatai szerint az elkövető hajnalban megjelent a sértett házánál, ott betörte a bejárati ajtó üvegét, amin keresztül be tudott jutni a lakásba. A férfi egy késsel a kezében pénzt követelt az ágyában fekvő 77 éves asszonytól, aki félelmében átadott 10.000 forintot. A rabló nem elégedett meg ennyivel, megfenyegette az asszonyt, aki ennek hatására a pénztárcáját is – amiben hozzávetőleg 2.000 forint aprópénz volt – odaadta támadójának. A tettes nem tudott több pénzt kicsikarni áldozatából, ezért zsákmányával együtt távozott a házból.

A helyszínre érkező egyenruhások egy nyomkövető kutyával, Jokerrel egészültek ki, aki szagot fogott, és az elkövető házáig vezette őket. A házban ekkor már csak a gyanúsított édesanyja tartózkodott, a tettes pedig ismeretlen helyre távozott.

Joker az elkövető házáig vezette a rendőröket

A rendőrök keresni kezdték a férfit, akit néhány órán belül elfogtak és előállítottak. A 22 éves izsáki lakost gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Forrás és képek: police.hu

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS