A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE női kézilabda csapata a bajnokság alsóházi rájátszásában szerepel. Az együttes legutóbb hazai környezetben lépett pályára, amikor április 24-én a Kiskunhalasi UKSC gárdáját fogadták.

 

-Hirdetés-

A soltvadkerti lányoknak minden esélyük megvolt a győzelemre, de a második félidőben nyújtott gyengébb teljesítményük miatt 22-19 (12-10) arányú vereséget szenvedtek: Vancsik – Petrezselyem 2, Gaál-Tasnádi 1, Szabó B. 4, Drenkovics, Korsós 5, Sörös 5. Csere: Kuti, Markó, Novák 1, Szentpéteri 1. A találkozót a soltvadkertiek kezdték jobban és a mérkőzés elezjétől kezdve vezettek 1-2 góllal. A mérkőzés ezen szakaszában mindössze 6-6-nél volt döntetlen az állás a hazaiak jó védekezésének, Vancsik Fanni nagyszerű védéseinek és a hatékony támadójátéknak köszönhetően. A szünet után is jó teljesítményt nyújtottak a soltvadkertiek és 5 gólos előnyre tettek szert (17-12). Ezt követően azonban érthetetlen hullámvölgybe került a hazai gárda és a találkozó utolsó harmadában már csak két gólt tudtak dobni, amivel szemben a kiskunhalasiak 10 találatot szereztek. A második félidőben egy megnyerhető mérkőzést engedett ki a kezéből a 40 percig jól kézilabdázó soltvadkerti csapat.

Opauszki Péter – Soltvadkerti TE edzője:

-A mai napon két hasonló játékerőt képviselő csapat lépett pályára. Azt kértem a játékosoktól, hogy zártan védekezzünk, amit az első félidőben jól oldottunk meg. A szünetben felhívtam mindenki figyelmét arra, hogy továbbra is ilyen fegyelmezetten, nagy odafigyeléssel védekezzünk, de sajnos másként alakultak a dolgok. Mondhatom, hogy már szokása a csapatnak ebben a szezonban, hogy egy félidőn keresztül tudunk jó teljesítményt nyújtani és utána teljesen széteső játékkal szenvedünk vereségeket. A csapatnál van egy kezdő sorunk, amely tagjai jártak rendszeresen edzésre, de a többiek a járvány vagy egyéb okok miatt nem tudtak úgy készülni, ahogy kellett volna és ez sajnos a teljesítményükön is meglátszik. A mai napon a második félidőben, ahogy fáradtunk sok hiba csúszott a játékunkba, majd idegesek lettünk és ezt kihasználva tudta megfordítani az eredményt a kiskunhalasi együttes.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (55 db kép)
MEGOSZTÁS