A Kiskőrösi LC U19-es utánpótlás labdarúgó csapata a megyei korosztályos bajnokság közép csoportjában szerepel. Az együttes jelenleg a bajnoki tabella második helyén áll és az eredményeket nézve, nagy valószínűséggel ezüstérmesek lesznek.

A gárda a bajnokság 14. fordulójában április 25-én, a Solti FC együttesét fogadta hazai környezetben, akik ellen 1-0-ra (1-0) nyertek: Márkó (Pszota) – Andó, Karf (Lengyel), Gulyás (Szlovák), Györgye (Hajas), Gémesi, Barkóczi, Tóth Á., Kovács T. (Andrási), Sztraka, Breznyán.

-Hirdetés-

Mivel ezen a napon a kiskőrösi és a solti felnőtt csapat sem játszott bajnoki találkozót, így az első csapatban szereplő fiatalok közül többen is pályára léptek az ifjúsági gárdában. A két együttes mérkőzése nagy iramot és helyenként kemény belépükkel tarkított volt. A hazaiak győztes találata a 7. percben született meg, amikor a kiskőrösiek védője Andó Gergely egy szögletnél előrement, és kapu előtti kavarodás után talált a hálóba.

Mokrickij Viktor a Kiskőrösi LC edzője

Mokrickij Viktor – Kiskőrösi LC edzője:

Sajnos az előző héten 4-1 arányú vereséget szenvedtünk Kalocsán, így az ezüstérem megszerzésére van már csak reális esélyünk. A mai siker jó volt arra, hogy kijavítottuk a múlt héten elkövetett hibánkat. Sajnos az utóbbi hetekben igen tartalékosan tudunk csak kiállni a mérkőzésekre, mert a csapatból többen az érettségire készülnek, vannak sérültjeink és egyéb okok miatt is távolmaradók. Ezek miatt a serdülő csapatból jött a mai mérkőzésre Szlovák Dávid, a felnőtt keretet erősítő fiatalok közül pedig Barkóczi Ádám, Tóth Ákos és Breznyán Gergő. A találkozót egy szöglet után szerzett találattal döntöttük el, amikor Andó Gergely egy szép gólt lőtt. A helyzetek alapján akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna, de a befejezéseknél nem koncentráltunk megfelelően.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (49 db kép)
MEGOSZTÁS