Az Akasztó vendége a megyei első osztályú bajnokság 25. fordulójában április 25-én, a Kerekegyháza volt. Mind a két csapatban, több meghatározó ember is hiányzott. Így nem volt meglepő, hogy igen foghíjasan ültek a kispadokon.

Az első nagy lehetőség a vendégek előtt adódott, amikor Bashiri lőtt centikkel mellé. Majd újra Bashiri került az előzőnél is nagyobb helyzetbe, azonban közelről újra nem tudott a kapuba találni. Ezúttal fölé lőtt. Ezt követően megszerezte a vezetést az Akasztó. A 14. percben Bánszki Dávid cselezgetett a jobb oldali alapvonal mentén. A lapos beadását közelről Kerekes Márk lőtte a vendég kapuba 1-0. Sokat nem kellett várni a vendég egyenlítésre. A találkozón nagyon aktív Bashiri lövése talált utat a hazai hálóba a 30. percben 1-1.  A 40. percben megint Bashiri előtt adódott lehetőség. A közelről megeresztett lövését, Gombár szögletre tolta. Az Akasztónak még a félidő előtt volt válasza. A 44. percben Vincze Dezső jobb oldali szabadrúgását, Juhász Tamás fejelte közelről Piránszki kapujába 2-1.

A hazai Bányai Máté próbál lecsapni a labdára
-Hirdetés-

A második játékrész ötödik percében, egy kapu előtti kavarodást követően, Márki Bence lövését tolta szögletre Piránszki. Tíz perc múlva, Vincze Dezső jobb oldali szabadrúgását védte bravúrral a Kerekegyházi portás. A 65. percben egy Kerekegyházi szöglet után, a labda a bal kapufán csattant. Majd a 70. percben Németh Tamás közelről, tiszta ziccerben nem tudott a kapuba találni. A végállomás megint Piránszki volt. A vendégek a 73. percben kis híján egyenlítettek. Egy bal oldali beadást követően Bashirinak már csak az üres kapuba kellett volna találnia. Azonban a hazai csapat nagy szerencséjére, a labdát rosszul találta el, így a gólvonalról Bányai menteni tudott. A 80. percben a csereként beálló Palla lőtt centikkel fölé. Az egyenlítés végül összejött a vendégeknek. Pécsi Attila lőtte ki a bal alsót a 90. percben 2-2.

Supka Zsolt próbál elmenni az akasztóiak között
A mérkőzés összképét tekintve a döntetlen igazságos eredménynek mondható. Mindkét csapat előtt adódtak nagy ziccerek. Jobban a vendégek örülhettek ennek az egy pontnak., hiszen a találkozó legvégén egyenlítettek ki. Míg a hazai Akasztó többször is kétgólos előnyre tehetett volna szert a második félidőben, de helyzeteiket elpuskázták. Így a Kerekegyháza, a találkozó utolsó percében ezt megbosszulta, és kiegyenlített.
A vendégek rangidős játékosa, Kovrig Ákos végez el szabadrúgást
Akasztó FC – Kerekegyházi SE 2-2

Akasztó FC: Gombár, Vincze D., Bányai, Bánszki, Kerekes (Szabó Sz.), Juhász T., Németh T., Geiger (Palla), Dobosi, Márki, Csoba (Vincze S.)

Kerekegyházi SE: Piránszki, Kovrig (Katona), Malecz, Cseh, Bashiri, Supka, Szőke, Csertek (Pécsi), Gáspár, Szász, Treiber

A találkozó után Márki Bence a hazaiak védőjátékosa nyilatkozott portálunknak:

Sajnos a mai napon sok hiányzónk volt, mivel több sérülés is hátráltatta a csapatot. De ez nem mentség a játékunkra. Nem tudtunk megfelelően belepörögni a találkozóba. Így csak egy döntetlenre futotta. Pedig ez egy nyerhető mérkőzésnek ígérkezett. A vége viszont egy pont lett. Megyünk tovább. Szerdán Kalocsára látogatunk, ahol ugyanúgy győzni akarunk, mint bármely más ellenféllel szemben.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS