A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE férfi kézilabda csapata a felsőházi rájátszást jelentő 4. hely megszerzéséért küzd. A csapat a tervek megvalósításához tett egy lépést azzal, hogy a bajnokság 20. fordulójában 10 gólos győzelmet aratott.

Az együttes április 25-én hazai környezetben fogadta a Bácsalmási PVSE gárdáját, akik akik ellen 29-19-re (12-7) nyertek: Csernák – Piller 7, Kincses 2, Farsang, Szabó M. 9, Marosi, Thiesz 3. Csere: Angebrandt (k), Opauszki 5, Patai, Pálinkás 2, Szentgyörgyi 1.

-Hirdetés-

Jól kezdte a mérkőzést a soltvadkerti csapat és a találkozó elején 1-2 gólos vezetésre tett szert. A vendégek 7-7-nél kiegyenlítettek, de a szünetig fokozatosan növelte előnyét. Melyet a soltvadkerti csapat a kiváló védekezésének, és a hatékony támadójátékának köszönhetett (12-7). A hazaiak a második félidőben állva hagyták a bácsalmásikat, és ekkor már, játékritmusban is nagy különbség volt a két csapat között. A hazaiak 13 góllal is vezettek (25-12), és a végére nagyon magabiztos győzelmet arattak.

A Soltvadkerti TE együttese a Bácsalmási PVSE együttese elleni mérkőzésen
Nagy Máté – Soltvadkerti TE edzője:

A bajnokság első felében Bácsalmáson kikaptunk egy góllal, most szerettünk volna törleszteni valamit azért a vereségért. Mivel az ellenfelünket idősebb játékosok alkották, ezért próbáltunk nagy iramot diktálni, fárasztani őket. A nagy iramban voltak hibáink, de a találkozó második felében már elfáradt a Bácsalmás és onnantól kezdve sikerült nagyobb előnyre szert tennünk. Ki kell emelnem a jó védekezésünket, ami egy kiváló kapusteljesítménnyel is párosult. Sok gólt tudtunk lőni lerohanásból, és felállt fal ellen is eredményesek voltunk. Szeretnénk megnyerni az alapszakaszban hátralévő két mérkőzésünket, ami elegendő lehet ahhoz, hogy megszerezzük a 4. helyet, és a felsőházi rájátszásban pályára léphessünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (80 db kép)
MEGOSZTÁS