A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 26. fordulójában a Kiskőrösi LC csapata hazai környezetben lépett pályára. A mérkőzésen hosszú idő után végre szurkolók is lehettek, de a hazai drukkerek sajnos nem örülhettek győzelemnek.

A kiskőrösi csapat a május 2-án lejátszott találkozó alkalmával 0-0-ás döntetlent játszott a Kecskeméti LC gárdájával: Tóth Z. – Tóth Á., Pintyi (Breznyán), Dunai (Mokrickij), Simon (Amin), Salami, Nagy A., Barkóczi, Mihály, Vajda, Rácz (Filus).
A mérkőzésen szervezetten védekeztek a kecskemétiek és kontratámadásokkal próbáltak veszélyesek lenni a kiskőrösi kapura. A vendégek ellentámadásait jól szűrték meg a hazai védők, és a néhány nagyobb lehetőségnél Tóth Zoltán állta útját a kapura tartó lövéseknek.

A Kiskőrösi LC csapata
-Hirdetés-

A kiskőrösiek az első félidőben Salami Eugene fejesénél álltak legközelebb a góllővéshez, de hatalmas bravúrral hárította ezt a lehetőséget Berta Csaba, a vendégek kapusa. A második félidőben is Salami Eugene volt a legközelebb a góllövéshez, de fejese után a kapufa belső éléről kifelé pattant a labda. A mérkőzés nagy részében mezőnyjáték folyt a pályán, a kiskőrösiek támadójátékában nem volt átütőerő, a vendégek próbálkozásai pedig kevés veszélyt jelentettek a kapura.

Miskovicz Bálint – Kiskőrösi LC edzője:

A mai napon mindenképpen nyerni szerettünk volna, mert a fiúknak a találkozó előtt elmondtam, hogy a hátralévő mérkőzéseinkből 9-10 pontot kellene szereznünk egy érmes helyezés eléréséhez. Sajnos a mérkőzésen néhány játékosunk mélyen a tudása alatt játszott és ez különösen a szélsőinkről mondható el. Szinte egyetlen alkalommal sem tudott a védelem mögé kerülni a széleken Simon Dominik és Dunai Rudolf. A kecskemétiek kontratámadásait jól védekeztük le, és összeségében egyetlen pozitívuma van a mérkőzésnek, hogy nem kaptunk gólt. A védőinkre a mai napon nem lehet panasz, mert mindenki közel állt az emberéhez és fegyelmezetten játszott, azonban a középpályán rengeteg labdát eladtunk. Elöl Salami Eugene szinte egyedül küzdött a védőkkel, de a mai napon a két veszélyes fejesénél sajnos nem volt szerencséje.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (55 db kép)
MEGOSZTÁS