Pályázhatnak a Magyarország területén működő 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települések önkormányzatai/ önkormányzatok társulásai (a továbbiakban: önkormányzat) számára tanya-és falugondnoki buszok beszerzésének  támogatására. A kiírás kódszáma: MFP-TFB/2021

-Hirdetés-

A pályázat célja a falugondnoki és/vagy tanyagondnoki szolgáltatást működtető vagy új szolgáltatás indítását vállaló települések esetében a szolgáltatás biztosítását lehetővé tevő magas színvonalú, alacsonyabb károsanyag-kibocsátású és üzemanyag-fogyasztású gépjárművek beszerzésének támogatása.

A projekt maximálisan igényelhető támogatási összege 15 millió forint.

A  pályázatok benyújtására 2021. május 12. és 2021. június 11. között van lehetőség. 

Ismerje meg az AUTÓCENT KFTt, ahol minden gépjárművel kapcsolatos szolgáltatást egykézből kaphat!

Az általuk forgalmazott modell a Volkswagen Transporter Kombi / T6.1 Kombi és egyes T6.1 Caravell modelljei megfelelnek a pályázati kiírásának. Az autót az előírásban megjelölt tartozékokkal beépítve adják át (kerekesszék rögzítéssel, szezonális gumiabronccsal felszerelve). A határidőre történő jármű átadás mellett a dekoráció felhelyezését is elvégzik.

További információkért keresse Németh Bence Volkswagen Haszonjárművek értékestőt az alábbi +36204916988 telefonszámon, vagy e-mailben bnemeth@kevesauto.hu. 

 

MEGOSZTÁS