A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC női csapata a szezon utolsó fordulójában hazai környezetben lépett pályára. Az együttes május 8-án a Mórahalmi TSE gárdáját fogadta, amely együttes már bajnokként érkezett a mérkőzésre.

A kiskőrösi lányok nagyon lelkes és jó játékot nyújtva győztek a bajnokcsapat ellen 3-1 (2-0) arányban: Herceg D. – Fenyvesi Laura, Soós, Ballagi (Opauszki), Wieszné, Fenyvesi Léna, Nagy E., Kovács L., Fenyvesi Loretta (Zahorszki). Az első félidőben szervezetten és jól védekező kiskőrösiek előbb a 18. percben büntetőből szereztek vezetést Nagy Eliza révén (1-0), majd a 39. percben Fenyvesi Loretta találatával tovább növelték az előnyüket (2-0).

A Kiskőrösi LC csapata
-Hirdetés-

A második félidő 44. percében Fenyvesi Laura találata már háromgólos hazai vezetést jelentett (3-0) és egy kiskőrösi kapufa mentette meg az újabb találattól a vendégeket. Az 53. percben szépítettek a vendégek (3-1) és az utolsó 20 percben fölényben játszottak, de a lelkesen, nagy odaadással küzdő kiskőrösiek megérdemelten nyertek. A lányok ezzel a győzelemmel a 4. helyen zártak a bajnokságban.

Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője

Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:

-Tartalékosan tudtunk felállni a mérkőzésre, mert különböző okoknál fogva több játékosunkra sem számíthattam. Mindezek ismeretében tartottam az ellenféltől, akik már bajnokcsapatként jöttek hozzánk és presztízsmérkőzésként tekintettek az összecsapásra, mert nem győznek le bennünket gyakran. Mai győzelmünk értékét növeli, hogy a mórahalmiak előzőleg mindössze egyetlen alkalommal kaptak csak ki a bajnokságban. A találkozót értékelve elmondhatom, hogy nagyon jól játszottunk az első félidőben, amikor védekezésben és támadásban is kiváló teljesítményt nyújtottunk. A szünet után gólt lőttünk és kapufát is rúgtunk, de a végére elfáradtunk és a találkozó végére a védekezésre odafigyelve sikerült nyernünk nagy küzdelemben. Nem szeretnék kiemelni ma senkit sem a csapatból, mert mindenki nagyot harcolt és az a szép siker jó zárása volt a szezonnak.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (57 db kép)
MEGOSZTÁS