Szomszédvári rangadóra került sor május 12-én a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban. Ezen a napon a 17. fordulóból elmaradt mérkőzést pótolták a Kiskőrösi LC II. és a Vadkert FC STE II. csapata egymás elleni találkozójával.

Kiskőrösi LC II.-Vadkert FC STE II. 6-2 (4-1)

A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Gémesi (Füleki), Pecznyik (Somlyai), Polyák (Szentgyörgyi), Szlovál P. (Dicsa), Lesták, Andó, Gyurián (Dulai), Mokrickij, Sinkó (Ribánszki), Markó (Sárdi).
Edző: Rácz János

A Vadkert FC STE II. csapata
-Hirdetés-

Vadkert FC STE II.: Frittmann (Vágó) – Schiszler (Dudás), Eiler (Somogyi), Gaál (Szekér), Frank (Putnyik), Papp, Kővári, Dulai (Török), Ritter (Sztankovics), Windecker, Varga B.
Edző: Frank Gábor

A Kiskőrösön megrendezett összecsapás néhány perc alatt eldőlt a hazai gárda javára. A kiskőrösiek már az első támadásukból gólt szereztek Sinkó Dorián révén (1-0). A 3. percben a soltvadkerti Windecker Tamás utolsó emberként buktatta ellenfelét, amiért a kiállítás sorsára jutott. A nehéz helyzetbe került vendégek a 4. percben újabb gólt kaptak, amikor ismét Sinkó Dorián talált a kapuba (2-0) és ezzel gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés sorsa. A 8. percben Gémesi János növelte a kiskőrösiek előnyét (3-0), majd a 12. percben Polyák Gergely is a kapuba talált (4-0). A sokkoló kezdés után rendezte sorait a soltvadkerti csapat és szervezett védekezésből indulva kontratámadásokkal próbált kapura veszélyes lenni. A 23. percben egy büntetőből szépített Frank Gábor (4-1), mely után a kiskőrösieknek voltak lehetőségeik, de sokáig egyik csapat sem szerzett újabb találatot. A 86. percben ismét a soltvadkertiek találtak a kapuba, amikor Kővári Csaba távoli lövése a jobb alsó sarokba kötött ki (4-2). A találkozó vége előtt még a kiskőrösiek részéről Szentgyörgyi Ákos (5-1) és Ribánszki Ákos is a kapuba talált (6-1), így a mérkőzés nagy gólarányú hazai sikerrel zárult.

Somlyai Péter – Kiskőrösi LC II. játékosa:

Álomszerűen kezdtük a mérkőzést, hiszen nem gondoltuk volna, hogy 12 percnyi játék után 4-0-ra fogunk vezetni. Gyorsan eldőlt a mérkőzés, különösen annak fényében, hogy a 3. percben egy játékos a kiállítás sorsára is jutott ellenfelünknél. Talán belülről mi is úgy éreztük, hogy a négygólos előnyünk tudatában már nem kell annyira koncentrálnunk, hiszen nem forgott veszélyben a győzelmünk. Ennek volt betudható, hogy nagy gólhelyzeteket hagytunk ki és a védekezésünk során is könnyelműbbek voltunk. A hiányérzetünk abban a tekintetben lehet, hogy nagyobb odafigyeléssel akár kétszámjegyű is lehetett volna a két csapat közti különbség. A realitást tekintve az ezüstérem megszerzésére lehet esélyünk és ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk a hátralévő fordulókban.

Frank Gábor – Vadkert FC STE II. edzője:

Sajnos a találkozó elején gyorsan eldőlt minden és a négygólos hátrányunk után már szinte teljesen felesleges bármilyen elemzése a mérkőzésnek, a teljesítményünknek. Döntően befolyásolta az eredmény alakulását a gyors kiállítás a találkozó elején, amit követően már csak a tisztes helytállás reményében küzdöttünk. Azért jöttünk ide, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk és mi sem gondoltuk, hogy így fog számunkra alakulni ez a mérkőzés. Emberhátrányban kényszerből egy csatárral játszottunk, megpróbáltunk szervezetten védekezni, küzdeni, de ma az elején elkövetett hibák miatt sajnos nem tudtunk többet kihozni a mérkőzésből.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)
MEGOSZTÁS