Több hónapos szünet után május 14-től újra vannak judo edzések a kiskőrösi Küzdősportok Házában. Sokáig a járványügyi szigorítások miatt nem lehettek judo edzések, később pedig a Küzdősportok Házának felújítási munkálatai miatt maradtak el a foglalkozások.

Az említett problémák miatt sokáig nehéz helyzetbe került a sportág a városban, de most már kezd újra indulni az élet a judosoknál. A Kiskőrösi Judo Egyesület elnöke Szabó Zoltán elmondta, hogy folyamatosan tartották a sportolókkal a pandémia időszakában is a kapcsolatot az internet segítségével. Sajnos hónapokig nem tudtak sehol sem edzeni, és mindenki otthon végezhetett önszorgalomból különböző feladatokat.

Borbényi Klára és Szabó Zoltán
-Hirdetés-

A leállás pillanatáig 60-70 fő látogatta az edzéseket rendszeresen.
Az egyesület keretén belül szerdán és pénteken vannak az edzések 17 órai kezdettel a Küzdősportok Házában, ami mellett van egy „mini judo” programjuk is, amely a Bem iskolában zajlik.

A szakmai munka terén, és az edzések megtartásában Borbényi Klára, Burka Lajos és Kovács Gábor nyújt segítséget. Az edzések újraindulásáról értesítettek minden sportolót, és várnak mindenkit vissza a soraikba.

Azoknak, akik rendszeresen látogatják az edzéseket, jodo ruhát is tudnak adni. A sportág iránt érdeklődők a Kiskőrösi Bem József Általános Iskolában Burka Lajost kereshetik, illetve a Küzdősportok Házában jelentkezhetnek az edzések idején, vagy az egyesület facebook oldalán (Kiskőrösi Judo Egyesület) küldhetnek üzenetet.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS