A BS Plastic Soltvadkerti TE férfi asztalitenisz csapata kiváló teljesítményt nyújt az NB I-es bajnokságban. Az együttes célja, hogy olyan helyen zárják a küzdelemsorozatot, amivel jogot szerezhetnek a legmagasabb osztályt jelentő Extra Ligában való szereplésre.

-Hirdetés-

A gárda legutóbb dupla mérkőzést játszott a Nyíregyháza mellett található Apagy csapata ellen hazai környezetben. A csapat edzője Ambrus Ferenc elmondta, hogy a járványhelyzet miatt volt egy elmaradt mérkőzésük az apagyiak ellen, akikkel egyeztetve úgy döntöttek, hogy az oda-visszavágó találkozókat Soltvadkerten játsszák le egymást követő két napon. A mérkőzéseket május 21-22-én játszották le, miközben az apagyiak az éjszakát a soltvadkerti asztalitenisz szálláson töltötték el. A hazai gárda minkét találkozót magabiztos játékkal és nagy fölénnyel nyerte meg.

Apagy – BS Plastic Soltvadkerti TE 2-12
Soltvadkerti győzelmek: Ambrus Krisztina 3, Lei Balázs 3, Palatinus Martin 2, Pávics Péter 2, Ambrus K. Palatinus M. páros és a Lei B. Pávics P. páros.

BS Plastic Soltvadkerti TE – Apagy 11-3
Soltvadkerti győzelmek: Ambrus Krisztina 3, Pávics Péter 3, Lei Balázs 2, Palatinus Martin 1, Lei B. Pávics P. páros és Ambrus K. Palatinus M. páros.

A 10 csapatos bajnokságban jelenleg a második helyen állnak a soltvadkertiek, amelyet szeretnének megtartani, hiszen ez az Extra Ligába való feljutást jelentené az együttesnek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS