Az NB II-es férfi kézilabda bajnokságban megyei rangadóra került sor május 22-én a kiskőrösi sportcsarnokban. A küzdelemsorozat utolsó fordulójában a Kiskőrösi KSK csapata a Kalocsai KC együttesét fogadta.

-Hirdetés-

A találkozó végig nagy küzdelmet és izgalmas végjátékot hozott, mely 27-27-es (11-11) döntetlent ért: Polyák – Hunyadi 3, Ruskó 3, Kulcsár, Rohoska, Csamangó 6, Gucsi 4. Csere: Petróczi-Kis (k), Torgyik R. (k), Wágner, Patai, Nagy B. 1, Dózsa 5, Polereczki 4.

Változatos volt a mérkőzés, melyen 1-2 góllal a hazaiak vagy a kalocsaiak vezettek, de nagyobb különbség nem alakult ki a két gárda között. A végjátékban a kiskőrösiek megfordították az eredményt és 23-24-ről átvették a vezetést 25-24-re.

A mérkőzés végén Polereczki Pál szerzett vezetést a hazaiaknak (27-26), de az utolsó másodpercekben az emberelőnyben játszó kalocsaiak kiegyenlítettek (27-27) és döntetlenre mentették a találkozót. A kiskőrösiek részéről bravúros volt ez a pontszerzés, hiszen a csapat a járványhelyzet miatt hónapokig nem tudott edzeni a sportcsarnokban és a kalocsaiak személyében egy 6. helyezett csapat ellen értek el döntetlent. Minden mérkőzés végén a legjobb hazai játékosnak Harangozó Péter csapatvezető egy üveg bor átadásával szokta megköszönni a jó teljesítményét. Most a csapatvezető a kiskőrösi gárda minden játékosát kiemelte és az egész csapatnak adta át a „díjat”. A kiskőrösi együttes ezzel a döntetlennel a 12 csapatos bajnokság 10. helyén végzett 10 pontot szerezve.

Wágner Antal és Harangozó Péter

Wágner Antal – Kiskőrösi KSK csapatkapitánya:

Mindkét csapat szívét-lelkét beleadta a küzdelembe és a végére az összes játékos nagyon elfáradt. Örültem, hogy végre szurkolók előtt játszhattunk, mert nagyon hiányoztak és teljesen más ilyen közegben kézilabdázni. Sokat segítettek nekünk a mai napon a hazai szurkolók, akik támogatása is kellett a jó eredményhez. Az utolsó másodpercekben nagyon közel voltunk a győzelemhez, de az egy pontnak is örülök. Sokat szenvedtünk ebben a bajnokságban a járványhelyzet miatt, nem tudtunk mérkőzéseket játszani és edzéseket tartani a helyi sportcsarnokban, de az egész szezonban végig szívvel és lélekkel küzdöttünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (94 db kép)
MEGOSZTÁS