2021 pünkösd hétvégéjén a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő és Kempingben találkozót szervezett a Magyar Hagyományos Kemping Klub. Május 22-én szombaton egy rendhagyó eseményre is sor került a helyszínen. Egy boldog pár itt erősítette meg a pár nappal azelőtt kötött házasságát, a barátaik társaságában.

 

-Hirdetés-

Péter Jenő az újdonsült férj elmesélte, hogy Izsáki Tündével már húsz éve alkotnak egy párt. Van négy csodálatos gyermekük, akik közül a legkisebb, az öt éves fiúk el is kísérte őket erre az emlékezetes alkalomra. Nemcsak, hogy jelen volt, de fontos szerepet is kapott a ceremónián, ugyanis ő adta át a végtelenség kötelékét szimbolizáló karikagyűrűket a szüleinek. Én már háromszor megkértem Tünde kezét a hosszú együtt eltöltött évek alatt, de mindig gondolkodott rajta. Úgy tűnik, hogy most jött el az életünkben az a pont, amikor megérett a kapcsolatunk arra, hogy hivatalosan is összekössük magunkat, tért ki rá Péter Jenő. 

Izsáki Tünde és Péter Jenő a ceremónia előtt adott interjút

A menyasszony -akkor már feleség- Izsáki Tünde elmondta, hogy ők mindig egy szerény esküvőt szerettek volna tartani. Amikor a barátaink tudomására jutott, hogy hivatalosan is összekötjük az életünket, megszervezték ezt a különleges napot számunkra, teljes titokban, meglepetésként. Az ünnepség részleteiről mi semmit nem tudunk, nagyon nagy titokban van előttünk az egész nap, mondta Tünde. Minden meglepetés lesz számunkra. Azt kérték, hogy én hozzak magammal egy fehér ruhát, a vőlegény Péter Jenő -azóta már férj- pedig öltönnyel készüljön.
A találkozóra érkező vendégek sem tudtak előre részleteket.  

A lehetőséget és a szervezést ezúton is nagyon szépen köszönjük Simon Gábornak, a kemping vezetőjének, az üzemeltető Kőrösszolg Nonprofit Kft. vezetőségének. Továbbá köszönjük az MHKK vezetőségének, és minden tagnak, akik jelen vannak a mai különleges napon, és ilyen szeretettel vannak irántunk. Ez nagyon jól esik, és megható számunkra.

2016 óta van lakóautónk, -emlékezett vissza Izsáki Tünde- és a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő és Kemping volt a második úticélunk. Annyira megszerettük ezt a helyet, hogy azóta is rendszeresen, minden évben visszajárunk a gyerekeinkkel. Az egész kemping hangulatát, vendékszeretetét, a város szépségét és közelségét nagyon szeretjük.

A hosszúhétvégén tartott kempingtalálkozón több mint 60 egység vett részt, ami közel 120 főt jelent. Ez jóval nagyobb létszám volt, mint amit a friss házaspár tervezgetett, de nagy öröm volt számukra, hogy ennyi jóbarát osztozott velük az örömükben.

Simon Gábor, a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő és Kemping vezetője elmondta, hogy a kemping területén tartandó esküvő ötletével Erdei János, az MHKK elnöke kereste meg.

Ez, bár nem egy hagyományos esküvő lesz, de a szertartás része, a közös vacsora, a koccintás a friss házasok boldogságára és a jókedv, a mulatozás biztosan nem fog elmaradni. Itt mindenki ismer mindenkit, barátja a másiknak így a jó hangulat garantált.
A Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő és Kemping a szervezésben nyújtott segítséget az ötletgazdáknak, illetve a párt megajándékozták egy erdei gyümölcs ízű tortával. Ezen a hétvégén az itt tartózkodásukat megkapják nászajándékba, azaz nem kell érte fizessenek. Ezzel szeretnénk Izsáki Tündének és Péter Jenőnek hosszú, és boldog házasságot kívánni a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő és Kempinget üzemeltető (Kőrösszolg Nonprofit Kft.) cég vezetőségével együtt, tette hozzá Simon Gábor.

Simon Gábor (balra) átadja a Rónaszéki Fürdő és Kemping ajándékát a friss házasoknak
A Magyar Hagyományos Kemping Klub elnöke, az esküvő főszervezőjeként kitért arra is, hogy ilyen különleges eseményre még a klub életében sem volt példa.

Izsáki Tünde és Péter Jenő nagyon kedves klubtársaink, barátaink, akiknek az örömükben mi is szerettünk volna osztozni, és velük együtt ünnepelni. Amikor a házasságkötési szándékukról tudomást szereztünk, az MHKK vezetőségével közösen kitaláltuk, hogy szervezünk nekik egy, a házasságkötésüket megerősítő ünnepélyes eseményt itt a klubbon belül. Mivel a kempingtalálkozót megelőző napokban került sor a hivatalos házasságkötésre anyakönyvvezető előtt, így adott volt a május 22-e, és a kiskőrösi különleges helyszín erre az alkalomra.
Ezúton is hálásan köszönjük a szervező MHKK vezetőségével Simon Gábornak, a Rónaszéki Fürdő és Kemping összes dolgozójának, és az üzemeltető cég vezetésének a lehetőséget, és a sok segítséget, amit erre a különleges alkalomra kaptunk tőlük.

Erdei János, az MHKK elnöke tartotta meg az ünnepélyes ceremóniát
Kapcsolódó cikk
Újra megtelt élettel a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő kempingje
Újra megtelt élettel a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő kempingje
Pünkösd hétvégéjén kempingtalálkozót szerveztek a Rónaszéki Fürdő kempingjébe Kiskőrösön. A hosszú hétvégét volt, aki pár nappal előbb megkezdte, hogy minél...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (94 db kép)