A Kiskőrösi EGYMI-ben sem maradhatott el a gyereknap, melynek alapötletét egy hálás szülő: Fejes Mariann adta, aki egy légvár felajánlással szerette volna megköszönni az intézményben folyó magas színvonalú szakmai munkát. Ezt a tervet gondolta tovább az ÖKO Team és az Utazótanári Intézményegység. Az esemény június 9-én került megszervezésre. A fantasztikus rendezvényhez minden adott volt: ragyogó, napsütéses idő, színes programkavalkád, lelkes pedagógusok és vidám gyerekek.

A fantasztikus rendezvényhez minden adott volt
-Hirdetés-

Az ugrálóvárak mellé buborékfújó is érkezett és rengeteg szabadon választható tevékenység. Az EGYMI kollektívája most először mutatta be a gyerekeknek azt a világhírű tánckihívást, amely először jelent meg Kiskőrösön. A bemutatóból lenyűgöző össztánc kerekedett, ahol diákok és pedagógusok együtt próbálgatták a lépéseket.

A diákok is csatlakoztak a világhírű tánckihíváshoz

Akinek a mozgásból nem volt elég, azok a zenés tornán és a sorversenyeken is kipróbálhatták magukat. Kunhegyesi Feró festőművész gondoskodott arról, hogy az arcfestéssel még vidámabb és játékosabb legyen mindenkinek a napja.

Kunhegyesi Feró arcfestés közben

Czinkóczki Anna a papírfonás technikáját mutatta be és tanította meg a gyerekeknek. Ezen a napon szabadon lehetett rajzolni a járdára is.  Az aszfaltrajzverseny alatt minden osztály megjeleníthette, hogyan képzeli a várva várt nyarat.

Az aszfaltrajzversenybe osztályonként kapcsolódtak be

A gyermeknap során golyófolyósó avatásra és nagy sikerű tanár-diák meccsre is sor került.

A jó hangulatról a szülői munkaközösség tagjai is gondoskodtak, akik lelkesen sütötték a palacsintákat a gyerekeknek.

Körülbelül 300 palacsintát sütöttek ki a tanároknak és a diákoknak

A nap végi vattacukor pedig méltó zárása volt annak a napnak, amit gyerekek, pedagógusok és szülők annyira vártak és amire lelkesen készültek. Aznap a vidám szellő hangos gyermekkacajt vitt, hírül adva, hogy közeleg a nyár.

Vattacukorral zárták a napot

Ezúton is köszönetet mondanak támogatóiknak: Fazekas Légvár, Játékkal a Tudásért Alapítvány, Kiskőrösi EGYMI Szülői Munkaközössége, Kiskőrösi EGYMI ÖKO Team. 

Szöveg:Kiskőrösi EGYMI
Képek: Birtalan Szandra, Kiskőrösi EGYMI

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (75 db kép)
MEGOSZTÁS