A kiskőrösi Kőrisfa Óvoda közelgő átadásával együtt a Thököly és a Mohácsi óvoda bezárja kapuit. A 47 éve működő Mohácsi Ovi egy batyus kerti partit rendezett, mely méltó lezárása volt ennek a hosszú időszaknak. Az óvoda vezetője, Urbánné Szabó Rózsa, és Boros László szervezésének köszönhetően egy színvonalas programokkal teli, közösen eltöltött napon volt lehetőség visszatekinteni az elmúlt évekre június 11-én.

Kapcsolódó cikk
Bejártuk az új Kőrisfa utcai, hat csoportszobás óvodát — mutatjuk a KÉPEKET
Bejártuk az új Kőrisfa utcai, hat csoportszobás óvodát — mutatjuk a KÉPEKET
Kiskőrös Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programhoz megjelent felhívásra nyújtott be támogatási kérelmet. A megvalósítás körüli nehézségek ellenére...

Az óvoda mindig is híres volt a szülői összefogásról, mely nagy segítséget nyújtott az intézmény fennállása során. Először 2 csoporttal indultak, mely később 3-ra nőtt. Azt, hogy a szülőkre tudtak támaszkodni, megnyilvánult a sok batyus bál és egyéb rendezvényeken kívül, a tornaterem létrejöttében is. Boros László által, az óvoda segítésére létrehozott alapítványnak köszönhetően évről évre fejlődni tudott, és az egyik legjobban felszerelt óvoda lett a városban. Az idő sajnos eljárt az épületek felett, és megoldásként a Kőrisfa Óvoda megépítése mellett döntött a városvezetés.

-Hirdetés-

A június 11-ei délutáni fogadásra az intézmény dolgozói voltak hivatalosak. Ez a színvonalas és szép esemény is a szülőknek köszönhető, többek között Hajnalné Boglárka, Dózsáné Mónika, Csipakné Andrea, Bokrosné Krisztina és Sósné Emese fáradozott a szervezésben. A dolgozók az óvoda emblémájával ellátott öko szatyrot kaptak ajándékba. A gyermekek a nyitóbeszéd előtt tánccal, valamint minden csoportból 2-2 fő verssel búcsúzott.

A szervezők az esti programmal kapcsolatban úgy döntöttek, hogy mindenki számára szabadon látogathatóvá teszik, így bárki jelen tudott lenni, akiknek szép emlékei vannak az óvodával kapcsolatban.

Az est folyamán a Soundswitch zenekar biztosította a talpalávalót. A díszvendég, Nagy Feró koncertje volt az est fénypontja, mely fergeteges hangulatban telt.

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS