Megkezdték a Petrovics utcában található járda felbontását a Kőröskom Nonprofit Kft. szakemberei. Mint megtudtuk, az evangélikus templom és a Bajcsy-Zsilinszky utca között újul meg teljesen a felület.

-Hirdetés-

Kiskőrös Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Belügyminisztérium által kiírt tenderre, ennek köszönhetően megújulhat az összesen 450-500 négyzetméternyi járdaszakasz.

Az önkormányzat 100 százalékos tulajdonában lévő Kőröskom Nonprofit Kft-nél megvan a szakmai tudás, továbbá azok a gépek is rendelkezésre állnak, amelyek egy ilyen felújításhoz szükségesek, tájékoztatta korábban hírportálunkat Pohankovics András, a körzet önkormányzati képviselője.

A városatya elmondta, hogy az új, kétméteres felületet 10x20x6 centiméteres szürke térkővel, viacolor járdaként fogják kialakítani. A térkövet végig szegélykővel fogják megtámasztani, így a kialakuló felület stabil és hosszú élettartamú lesz, tájékoztatott az önkormányzati képviselő. 

Kapcsolódó cikk
Teljesen felújítják a Petrovics utcai járdát is
Teljesen felújítják a Petrovics utcai járdát is
Hamarosan felújításra kerülhet a kiskőrösi Petrovics utcában található járda az Evangélikus Templom és a Bajcsy-Zsilinszky utca között. A felújításról Pohankovics...
MEGOSZTÁS