A 2021. július 3-ra tervezett vacsorával egybekötött borkóstoló későbbi időpontban kerül megszervezésre.

Ismét lehetőség nyílik arra hogy a János Vitéz Látogatóközpont programokat szervezzen. A következő rendezvény keretein belül július 3-án 18 órától borkóstolóra invitálják a vendégeket.

A 2020-as évben nagy népszerűségnek örvendő borkóstolóhoz hasonlóan ismét közösségi  programot szervez a János Vitéz Látogatóközpont (6200 Kiskőrös, Martini utca 6.). A vendégeket különféle borkülönlegességekkel és ínyenc falatokkal várják. 

-Hirdetés-

A közelgő eseményről Tóth Anett, a János Vitéz Látogatóközpont vezetője mesélt. 

– A tavalyi évhez hasonlóan, borkóstolót és borbemutatót szervezünk a látogatóközpont teraszán. Az időpont: július 3-a, szombat délután 18 órától. Szentpéteri Attila, Kiskőrös város kiváló borásza lesz a vendégünk, aki egy hat tételsoros borkóstolóval készül és prémiumkategóriás borokat fog kínálni a vendégeknek. A kiváló borok mellé az Íz és Hagyományok finomságait fogjuk kínálni Turancsik László jóvoltából. Ez egy kifejezetten erre a célra összeállított tál, amin különböző finomságok találhatóak, mint például: sonka, szalonna, töpörtyű. Majd a borkóstolót egy vacsora követi. A keceli Fürtős Vendéglő kínálatából egy bőségtál.

Amennyiben az időjárás megengedi, a rendezvényt a látogatóközpont teraszán fogják megtartan, rossz idő esetén pedig az épületben lesznek kénytelenek megvalósítani. 

– A teraszon maszk használata és védettségi igazolvány nem kötelező, viszont abban az esetben, ha valaki rendelni szeretne, akkor a maszk használatát a beltérben előírjuk. Amennyiben az időjárás miatt beszorulunk az emeleti foglalkoztatóhelyiségbe, akkor abban az esetben el kell kérnünk a védettségi igazolványokat mindenkitől – tette hozzá Tóth Anett. 

Az érdeklődőket arra kérik, hogy a hajnalig tartó eseményre előre jelentkezzenek. Erre több lehetőségük is van. 

– Június 28-án délután 17 óráig lehet jelentkezni a János Vitéz Látogatóközpontban személyesen, vagy a 06 20 230 4442 vagy 06 20 230 7662-es telefonszámon. De facebook oldalunkon is rengeteg információt el tudnak érni a kedves érdeklődők. 

További részletek a facebook eseménynél olvashatóak IDE KATTINTVA

 

Forrás: Kiskőrös TV
Kép(ek): illusztráció – VIRA.HU (archív) 

MEGOSZTÁS