Az idei nyáron is nagy a nyüzsgés a kiskőrösi Rajz Attila Jégcsarnokban, mivel a HC Kiskőrös szervezésében két görkori tábort is rendeznek idén nyáron.

Az első tábort mintegy 30 résztvevővel június 21-25. között rendezték meg.
A programról Kosóczky Tibor szervező elmondta, hogy a nagy melegre való tekintettel bekapcsolták a csarnok légkondicionáló berendezéseit és így 25-26°C-os környezetben zajlottak a foglalkozások. Természetesen odafigyeltek nagyon a gyermekek folyadékpótlására is, ezért a gyakorlatok között pihenőket tartottak, amikor frissítő italokat kaptak a résztvevők.

-Hirdetés-

A gyermekek között 3 éves volt a legfiatalabb és 12 éves a legidősebb, akiknek a HC Kiskőrös készletének erejéig adtak görkorcsolyát vagy többen a sajátjukat hozták el a táborba. A szakavatott edzők segítségével a hét végére már mindenki biztosan rótta a köröket. A táborvezetés munkálataiba a HC Kiskőrös szakmai csapata vett részt: Kosóczky Tibor, Kosóczky Nikolett, Zoran Jaramazovics, Zsigmond Imre, Szekeres Csilla, Szekeres Károly, Szekeres Tamás.

A szervezők nagyon odafigyeltek a gyermekek étkeztetésére is, melyet a Jet Bár biztosított. Az ebéd után a napi programban egy kis pihenő is volt, amikor a gyermekek mesét nézhettek és aludhattak egy picit. A szerdai napon ellátogattak a Szöllősi Lovastanyára is lovaskocsival, amikor egy fagyizás is szerepelt a programban.
Fontos megemlíteni, hogy most nincs jég a csarnokban, helyette egy speciális görhoki műanyag borítást kapott a játéktér, amely 25×25 cm-es lapok összeillesztéséből lett kialakítva.

Az idén július 5-9. között lesz majd a görkori tábor következő turnusa, melyre már most igen sokan jelentkeztek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS