Az elmúlt héten kezdődött Soltvadkerten a 2021. évi szabadtéri mozi évada, amely tegnap este a Vadkerti-tó partjára is költözött. A tóparton egy nagyon hangulatos brit-amerikai zenés romantikus vígjáték, a Mamma Mia c. film vetítésének lehettünk tanúi.

-Hirdetés-

Igazi piknik hangulat volt. A pokrócokra kikerültek a harapnivalók, sütik, szendvicsek, rágcsálnivalók, és persze a szomjoltó nedűk nyári hűsítőként. Szerencsére a tópart ellenére, egy szúnyog sem zavarta meg a szabadtéri moziélményt. A hangulatos kikapcsolódás azokat is a vetítővászon elé csalogatta, akik a Vadkerti-tónál befejezték a hűsölést, vagy a hétvégén megrendezésre kerülendő strandkézi versenyre edzettek. Így többen, kisebb társaságok is csatlakoztak a mozizó közönséghez. A lelátó, a sátor alatti füves terület is megtelt, és még azon kívül is letelepedtek a pokrócokra, kemping székekre. A jó hangulatot a film utolsó dalai koronázták meg, amikor is a nézőközönség felállva táncolt és énekelte az ikonikus dalokat. Többek között ilyen plusz élményben sem lehet részünk egy zárt termi mozi vetítés alkalmával, ahogyan a baráti, közösségi hangulatban, vagy a kellemes nyáresti időjárásban sem. A résztvevők tapssal köszönték meg a szervezőknek ezt a feledhetetlen élményt és programot. Többen hangoztatták az autókhoz menet, hogy a következő alkalmakon is ott lesznek, és másoknak is ajánlani fogják, ahogyan most mi is tesszük Önöknek!

Moziműsor

Óriási sikere volt a filmvetítésnek, amelynek természetesen a tapasztalatait a következő vetítések alakalmával kamatoztatják a szervezők.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (15 db kép)
MEGOSZTÁS