A Tesco áruházlánc jótékonysági akciójának kedvezményezettje Kiskőrös Önkéntes Tűzoltó Egyesülete is, akik alpintechnikai felszerelésre gyűjtenek.

„Az életmentő alpintechnikai felszerelések segítségével magas fákról, tetőkről, aknákból és kutakból tudjuk menteni a sérülteket. Ilyen szakfelszerelés jelenleg nem található az egyesületünk tűzoltóautóján. A hétköznapok során bármikor bekövetkezhet hasonló káreset, vagy vészhelyzet, ezért fontos, hogy a megfelelő mentési eszközök a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésre álljanak. Egy baleset, vagy vészhelyzet alkalmával a percek is óráknak tűnhetnek, és mielőbb segítséget kell nyújtani a bajbajutottaknak, valamint mihamarabbi ellátást kell biztosítani a sérülteknek. Amennyiben támogatni szeretné a pályázatunkat, június 14. és július 11. között teheti meg a kiskőrösi és a kalocsai Tesco áruházakban kihelyezett urnákba dobható érmék segítségével” mesélik az önkéntes tűzoltók. 

Ha teheti, támogassa Ön is a kezdeményezést és járuljon hozzá az érme bedobásával ahhoz, hogy magvalósulhasson a fejlesztés. 

-Hirdetés-

 

Az erre a célra kihelyezett urna a pékség előtt található Kiskőrösön 
MEGOSZTÁS