Közösségi összefogásra buzdít mindenkit az Ültess Fát Mozgalom Egyesület, akik egy helyi áruházlánc jótékonysági akciójának kedvezményezettjei. Amennyiben a lakosság segítségével megnyerik a versenyt, új gyermekhinta kerülhet ki a fejlesztés alatt álló Tüskös Parkba.

A kiskőrösi áruházban elhelyezett urnák
-Hirdetés-

Hosszú idő után a lakosság és az önkormányzat, valamint az érintett körzetek képviselőinek: Ungvári Ferenc, Horváth János és Kudron Tamás összefogásának köszönhetően elérhető közelségbe került a Tüskös Park szabadidőparká történő fejlesztése. Az érintett területen már több lakossági fórumot is tartottak, és az ott élők igényeit is beépítették azokba az elképzelésekbe, mely mentén a városvezetés a lakosokkal összefogva kívánja kialakítani a park arculatát és funkcióját. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott most az Ültess Fát Mozgalom Egyesület is, akik a Tesco áruházlánc kiskőrösi üzlete által hirdetett lehetőséghez csatlakoztak. Az áruházlánc ez évben is három urnát helyezett el a bejáratnál, ahová a vásárlók bedobhatják azt az érmét, melyet vásárlásaik után kapnak. 

Az Ültess Fát Mozgalom Egyesület urnájába a legutóbbi adatok szerint 1061 érme került eddig

Több egyesület kezdeményezését is támogatják a vásárlók, de a kiskőrösi szervezet azt  szeretné, ha a helyi lakosok támogatnák elképzelésüket. 

Amennyiben a legtöbb szavazatot az Ültess Fát Mozgalom Egyesület szerzi a kampányban úgy az áruházlánc támogatásával egy kültéri hintát szeretnének a Tüskös Parkban elhelyezni, mely a jövőben több elemében is megújul majd. 

Az Ültess Fát Mozgalom Egyesület, a WAFT Alapítvány és Kiskőrös Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete várja az érméket

Ha teheti, támogassa Ön is a kezdeményezést és járuljon hozzá az érme bedobásával ahhoz, hogy magvalósulhasson a fejlesztés. 

 

Kapcsolódó cikk
Alpintechnikai felszerelésre gyűjtenek a kiskőrösi önkéntes tűzoltók
Alpintechnikai felszerelésre gyűjtenek a kiskőrösi önkéntes tűzoltók
A Tesco áruházlánc jótékonysági akciójának kedvezményezettje Kiskőrös Önkéntes Tűzoltó Egyesülete is, akik alpintechnikai felszerelésre gyűjtenek. „Az életmentő alpintechnikai felszerelések segítségével magas...

Forrás: Kiskőrös TV 

MEGOSZTÁS