Újabb kiegészítő támogatást nyert négy település Bács-Kiskun megyében. Hetvenkét millió forint pluszban.

Bács-Kiskun megye településeinek fejlődéséhez nagymértékben hozzájárul a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) támogatása. A megyei önkormányzat ezekkel a lehetőségekkel úgy sáfárkodik, hogy nincs olyan megyei település, ahol ne valósulna meg kisebb-nagyobb fejlesztés, beruházás. Újabb négy település nyert több mint hetvenkét millió forintot.
 
Soltvadkert városa az eredeti támogatási összegét több mint kétmillió forinttal egészítették ki, így közel 174 millió forintot fordíthat a Vadkert-tó turisztikai infrastruktúrájának további fejlesztésére.
Kapcsolódó cikk
Korszakos jelentőségű fejlesztéseket adtak át a Vadkerti-tó üdülőövezetében
Korszakos jelentőségű fejlesztéseket adtak át a Vadkerti-tó üdülőövezetében
A Vadkerti-tó és a mellette lévő üdülőfalu életében korszakos jelentőségű beruházásokat adtak át június 12-én, pénteken, a soltvadkerti üdülőhely strandján...
Akasztón a Napközi Otthonos óvoda fejlesztéséhez kapott 30 millió forint plusz támogatást, ezzel 133 millió forintot fordíthatnak az óvodára.
Kapcsolódó cikk
Hamarosan érkeznek a daruk az új akasztói óvodához – bejártuk az épülő intézményt
Hamarosan érkeznek a daruk az új akasztói óvodához – bejártuk az épülő intézményt
A 250 milliós beruházás kivitelezője a Premium Goods Kft., melynek ügyvezetőjével, Gyurján Istvánnal tekintettük meg a régi-új óvodát. Az ügyvezető...
Kerekegyháza önkormányzata 8 millió forintot tehet a beruházháshoz, így mintegy 134 millió forintot fordíthat a Kerekegyerdő bölcsőde bővítésére.
Jakabszálláson majd 31,5 millió forint kiegészítéssel összesen 241,5 millió forint áll rendelkezésre kerékpárforgalmi fejlesztésre, a munkahelyek biztonságos megközelítése érdekében.
Forrás, képek: Bács-Kiskun facebook-oldal
Kiemelt kép: VIRA.HU archív fotó
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS