A korábbi évek hagyományaihoz híven az idei évben is megtartotta szezonzáró összejövetelét a Soltvadkerti TE labdarúgó szakosztálya július 3-án. Az eseményen a felnőttek mellett a különböző korosztályos utánpótlás csapatok, támogatók, városi vezetők és sportbarátok is részt vettek.

-Hirdetés-

A megjelenteket a szakosztály elnöke Schmidt Zsolt üdvözölte, majd megköszönte mindenkinek az egész éves munkáját, segítségét, támogatását. Ezt követően a Soltvadkerti TE csapatainak edzői értékelték az egyes gárdák éves teljesítményét: Tóth Árpád (serdülő csapat), Ugrai Imre (ifjúsági csapat), Frank Gábor (Vadkert FC-STE II.) és Újvári Gábor (STE megyei I. o.). Ezt követően a megyei III. osztályú bajnokságban harmadik helyet szerzett Vadkert FC-Soltvadkerti TE II. csapata játékosai vehették át ünnepélyes keretek között a bronzérmeket és az ezzel járó serleget. A második csapatnál egyéni teljesítményeket is díjaztak.

Balról: Frank Gábor, Eiler László, Gaál Zoltán, Papp Róbert, Dulai Máté, Szekér János, Frittmann Patrik.

Az edzéseket legszorgalmasabban látogatók „edzésmenő” elismerést vehettek át: 1. Szekér János, 2. Frittmann Patrik, 3. Papp Róbert.
A legtöbb gólt szerző labdarúgók: Eiler László – 22 gól, Dulai Máté – 16 gól, Papp Róbert – 10 gól.
A legtöbb gólpasszt adó játékos: Papp Róbert – 13 gólpassz, Eiler László – 12 gólpassz, Dulai Máté – 10 gólpassz.

Az egész szezonban nyújtott kiemelkedő teljesítménye elismeréséül a VFC aranylabdáját Gaál Zoltán vehette át. Ezt a díjat az a labdarúgó kaphatta meg, aki a találkozók több, mint felén pályára lépett és a csapat játékosai szavazatai alapján a legtöbb voksot kapta.

Balról: Tóth Árpád, Horváth Mihály, Újvári Gábor, Schmidt Zsolt, Varga József, Trapp Ferenc, Ugrai Imre, Frank Gábor.

A Vadkert FC-Soltvadkerti TE II. csapatának edzője Frank Gábor emléktárgy átadásával köszönte meg a szakosztály vezetőinek, Schmidt Zsoltnak, Varga Józsefnek és Trapp Ferencnek az egész éves munkáját.

A programhoz a finom borokat a Galántai Borászat, és az Eifert Borház biztosította, az ízletes bográcsos ételeket pedig Szabó Attila, Frittmann Grácián és Füleki Csaba főzték.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (73 db kép)
MEGOSZTÁS