2021. június 29-én elismerő oklevelet és érdemérmet vehetett át Dr. Gszelmann Róbert soltvadkerti fogorvos a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalban, akinek a járvány elleni küzdelemben betöltött aktív munkájáért mondtak köszönetet. 

A Bács-Kiskun Megyei Kormánymegbízotti Érdemérmet Kovács Ernő, kormánymegbízottól vehette át Kecskeméten. 

-Hirdetés-

Dr. Gszelmann Róbert:


Az Országos Kórházi Főigazgatóság által kiírt pályázaton Bács-Kiskun Megyei Kollegiális fogorvos szakmai vezetőnek neveztek ki. Ezt a munkámat már egy éve végzem. A pozíció betöltésének feltétele, hogy alapellátásban dolgozzak, ezért ez a pozíció soltvadkerti körzeti fogorvosi munkámat hátrányosan nem befolyásolja.

Az elmúlt év a vírushelyzet miatt nagyon leterhelte az egészségügyet, ezért dr. Svébis Mihály a kecskeméti kórház főigazgatója és Balogh Mária megyei tisztifőorvos az alapellátó fogorvosok segítségét kérte a védőoltások beadásában.

2021 februárjától mint a megyei fogorvosok szakmai vezetője szerveztem a fogorvosok bekapcsolódását az oltásba, és én is hetente jártam a megyei kórházba oltani. Minden héten, minden nap délelőtt és délután állítottunk önállóan az oltópontra oltóorvost. Munkánkat önkéntesként végeztük.

 

 

MEGOSZTÁS