Ötödik alkalommal rendezték meg július 11-én vasárnap a Bozi Kupa kispályás labdarúgó emléktornát Soltvadkerten, a Városi Sporttelepen. A kupa Bozorádi Gábor korábbi labdarúgó emlékére jött létre.

-Hirdetés-

A torna sajnos egy szomorú apropóból kerül már ötödik éve megrendezésre. 2016 decemberének végén, egy kiskőrösi teremkupán, Bozorádi Gábor mérkőzés közben hunyt el. 2017-ben barátai és volt csapattársai úgy gondolták, hogy egy egész napos kispályás labdarúgó tornával emlékeznek meg barátjukról.

A döntő egyik jelenete

Az idei tornára nyolc csapat adta le a nevezését. A nevezett együtteseket a nap elején két négyes csoportba sorsolták. Majd a csoportmérkőzések után alakult ki a helyosztók párosítása.

A döntőbe a tavalyi győztes Sráczok és a Vadkert FC együttese került be. A találkozó végig nagyon izgalmas volt. Végül a Sráczok gárdája megvédte címét, 2-1 arányban győztek a döntőben Szlovák Pál és Hajnal Gábor nagy átlövés góljaival.

A címvédő Sráczok csapata

A torna végeredménye:

  1. Sráczok
  2. Vadkert FC
  3. Kiskőrösi Apukák
  4. Oázis
  5. Turbo Run
  6. Barátok
  7. Bócsa
  8. La Siesta

A torna alatt Tóth István Csitta szolgáltatta a finom grill ételeket. Továbbá a spíker szerepét idén is Valenda Barna töltötte be, aki egész nap közölte a résztvevőkkel az eredményeket és az aktuális információkat.

jelenet az 5. helyért folyó mérkőzésről

Az eredményhirdetés végén a Bozorádi család tagjait egy szál virággal köszöntötték, illetve Gábor kisfiát, Botondot egy külön emlékplakettel is megajándékozták.

Az egész nap jó hangulatban telt. Izgalmas és gólokban gazdag találkozók voltak, így mindenki jól érezte magát, méltó módon emlékezve Bozorádi Gáborra. Az eredményhirdetés végén hosszas tapssal zárták a résztvevők az emlékezést. Megint megható pillanatok voltak…

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (79 db kép)
MEGOSZTÁS