A Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ Civil díj pályázatot hirdetett, melyet augusztus 15-ig lehet benyújtani. A díjátadót ünnepélyes keretek között fogják megtartani augusztus 31-én Kecskeméten.

Az idén májusban megalakult Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért civil szervezet, a koronavírusban árván maradt gyermekeket, családokat támogatja és segíti. Ez a kezdeményezés ösztönözte a Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársait arra, hogy megfigyeljék melyek azok a civil szervezetek, akik a koronavírus járvány idején veszélyeztetett célcsoportokat támogattak, vagy saját közösségük  céljainak megvalósulását biztosították. Ezen szervezetek munkáját szeretnék honorálni az általuk meghirdetett Civil díj által.

A pályázati űrlap a szolgáltató központ weboldaláról tölthető le, vagy IDE kattintva.

-Hirdetés-

A jelöléseket egészen augusztus 15-én éjfélig várjuk e-mailben, illetve postai úton. Gyakorlatilag minden olyan civil szervezet jelentkezhet, aki bármilyen módon segített ebben az időszakban, 2020 márciusától napjainkignyilatkozta Molnár Elvira, projektvezető.

A jelölések elbírálását az iroda munkatársai fogják végezni, illetve a jelölt szervezetek tevékenységi köreinek megfelelő szakemberek. Múlt hét óta már négy jelölés érkezett civil szervezetektől. A díjat a szervezők ünnepélyes keretek között fogják átadni.

Minden jelölt civil szervezet meghívást fog kapni a díjátadó ünnepségre, amely augusztus 31-én kerül majd megrendezésre Kecskeméten. A pontos időpontot később fogjuk a helyszínnel leegyeztetni. Minden jelölt szervezet elismerő oklevélben fog részesülni, illetve az első három helyezett civil szervezet egyenként 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba. Ezzel szeretnénk munkájukat segíteni, illetve elismerni – tette hozzá.

Az ünnepségen olyan szakemberek előadásait hallgathatják, akik tájékoztatást adnak az elmúlt 1,5 évről és az elkövetkezendő időszak változásairól a civil szervezetek életében. A Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központban bíznak abban, hogy minél többen jelentkeznek a pályázatra.

 

MEGOSZTÁS