Három hét múlva már árnyat adó napvitorlák alatt játszhatnak a gyermekek a Krimpen park játszóterén.

A Velünk Mozdulj Diáksport Egyesület sikeresen pályázott a Krimpen parkban található játszótér napvitorlákkal történő lefedésére. A fejlesztés a “Civil szervezetek tevékenységét segítő egyéb infrastrukturális fejlesztések” című TOP- 7.1.1-16-H- ERFA- 2020-00718 kódszámon megítélt forrásból valósul meg. A kivitelezési munkákat a Kőröskom Nonprofit Kft. nyerte el. Igy az elmúlt héten megkezdődhettek a meglévő játszótér napvitorlákkal történő lefedésének munkálatai.

Jelenleg a napvitorlákat fogadó oszlopok telepítése folyik. A játszótér mellett a földbe ásott gödrökbe lehorgonyzó beton alaptesteket telepítettek, amelyek tetején legalább 15-20 cm humusztakarás található a balesetek elkerülése érdekében. A beton megszilárdulása után kezdődhet a tartóoszlopok közé kifeszített napvitorlák (4 db háromszög alakú) elhelyezése.
 
A háromszögek sarokpontjainak helye és magassági helyzete a terület benapozásának függvényében lett meghatározva. A játszóteret várhatóan 3 héten belül visszaadhatják a legkisebbeknek, immár “megújult” formájában.
-Hirdetés-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (7 db kép)
MEGOSZTÁS