A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat által meghirdetett “Legszebb piac” versenyen, első helyen végzett Kiskunfélegyháza. 

A verseny már csak ilyen. Csak egy első lehet, ami nem jelenti azt, hogy a mögötte sorakozók kevésbé jók. Egy online szavazásnál pedig főképpen sok tényező játszik közre, leginkább számít a lakosság lélekszáma, és persze a buzdítás, amiben nem volt hiány– írták a Bács-Kiskun közösségi oldalon, ahol az eredményeket is tudatták a közönséggel.
Így 1000 szavazattal nyert KISKUNFÉLEGYHÁZA piaca, de 281 megosztást kezdeményeztek a helyiek!
II. SOLTVADKERT 830 szavazattal és igen kemény munkát fektettek bele többen, hogy megnyerjék a versenyt, nem sok hiányzott.
III. JAKABSZÁLLÁS 359 lájkot kapott a helyi piac, ahol maga a polgármester is az árusok között kínálja a portékát.
Valójában, persze mi fogyasztók vagyunk a legnagyobb győztesek. Egyrészt láthattuk megyénk 11 piacának szép fotóit, másrészt vásárlóként a saját piacunkon az ismert árusoktól vehetjük a legszebb, legmegbízhatóbb terméket.
Köszönjük a településeknek, hogy komolyan vették a felhívást, hogy elküldték a fotókat, hogy lelkesítették a lakosságot, hogy részt vettek ebben a tét nélküli játékban, mozgalomban.
Természetesen nem marad el a jutalom! A győztessel egy kisfilmet forgatunk a helyi piacról a közeljövőben, ahol nem csak a kofák, de a vásárlók is megszólalnak majd- adták hírül a közösségi oldalon.
A verseny során, a második helyezettről az alábbi beszámolóval mutatták be a piacot:
Soltvadkertre a piacra is érdemes menni.
Ezúttal a soltvaderti piacról kaptunk szép képeket, melyek alapján sejthető, hogy a Vadkertre nem csak fagylaltért és jó borokért érdemes menni. Mindenek előtt a Vadkerti-tó a legnagyobb csáberő, és ha már ott vagyunk ugorjunk be kedden vagy pénteken a két éve átadott piacra, ahol kultúrált, szép környezetben válogathatnak a szép portékák közül. A fotó beküldője maga is a pultok mögött áll finom házi süteményeivel, kertjének gyümölcseivel és mint mondja, a soltvadkerti piac varázsa abban a családias hangulatban van, amellyel egymáshoz fordulnak az árusok és amellyel a vásárlókat várják.
Fotók: Hidas Zsani
Kapcsolódó cikk
Kilencszáz négyzetméternyi fedett piacrész Soltvadkerten
Kilencszáz négyzetméternyi fedett piacrész Soltvadkerten
Ünnepélyes keretek között került átadásra október 11-én a soltvadkerti piac fejlesztésének második üteme. A beruházás által összesen 970 m2 fedett...
 
Forrás: Bács-Kiskun facebook-oldal
Fotók: Soltvadkert piac/ Hidas Zsani

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS