2021. július 28-án, szerdán összeütközött két személyautó és két teherautó az 52-es főúton, Izsák térségében, a balesetben hárman is megsérültek.

Egy Kecskemét irányába tartó román rendszámú kamion forgalmi okból megállt, mivel a főút érintett szakaszán útfelújítás miatt forgalomkorlátozás van érvényben. A mögötte haladó  BMW személyautó is megállt és az őt követő Seat is már lassított, amikor a sor végén közlekedő  pótkocsis teherautó beléjük hajtott.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Mint megtudtuk, a leghátsó jármű sofőrje fékezett ugyan, de vélhetően műszaki hiba miatt csak az első fékek fogtak, így nem tudta időben megállítani a pótkocsit vontató járművet. Az előtte haladó Seat sofőrje észlelte a bajt és megpróbálta az út szélére kormányozni az autót, de a teherautó utolérte és az árokba lökte, majd a BMW-t is nekinyomta a román kamionnak.

A balesethez a szabadszállási önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik az árokba csapódott autóból kiemeltek három embert és átadták őket a mentőknek. A helyszínelés idejére a hatóságok a fél útpályát lezárták, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom. A baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja a Kiskőrösi Rendőrkapitányság.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (25 db kép)
MEGOSZTÁS