2021. július 18-án rajtolt Tatán az Old Lake Man 2021-es amatőr középtávú Magyar kupa 3 fős váltó triatlon verseny, melyben az izsáki érdekeltségű Absolute Live Team tagjai is a rajthoz álltak. A csapatban Cséplő Zoltán (Izsák) 18 szoros Ironman úszott, Beniczki Dávid (Akasztó) kerékpározott és Horváth Zoltán (Izsák) futott.

Reggel fél tízkor rajtolt a mezőny a Tatai-tóban, hogy megkezdje a 1,9 km úszást. Amit végül 36:45 alatt teljesített Cséplő Zoltán. Nyolcadik helyen váltott Beniczki Dávid kerékpárral 90 km-t, közel 700 méter szintkülönbséggel és rendkívül magas páratartalommal 2 óra 35 perccel teljesítette. 90,7 km 35,2-es átlaggal. Innen sikerült felhozni a váltót a negyedik helyre a kerékpáros szakasz végére. Így kezdte meg a 21 km futást Horváth Zoltán.

A 21 váltóból és azon belül a 16 férfi csapatból a 6. helyet szerezte meg 4:47:01-es idővel az ABSOLUTE LIVE TEAM.
Horváth Zoltán, Beniczki Dávid és Cséplő Zoltán (balról jobbra)
-Hirdetés-

Ahogy Beniczki Dávid írta közösségi oldalán, kiváló verseny volt. A szervezés pedig csillagos ötös. A rajtcsomagtól kezdve a lezárt útvonalon át, a kiváló frissítő személyzetig, és sorolhatnám még. Kocson a frissítőponton, illetve a településen is nagyon jó hangulat volt, rengeteg biztatást kaptunk. Jövőre szerintem nem kérdés, hogy újra megyünk egy jót versenyezni.

Mint Cséplő Zoltán elmondta, ezt a versenyt amolyan bemelegítésnek szánták az augusztusi Nagyatádi verseny előtt.

Kapcsolódó cikk
Beszélgetés Cséplő Zoltánnal, a 17-szeres Ironmannel
Beszélgetés Cséplő Zoltánnal, a 17-szeres Ironmannel
Az Izsáki Cséplő Zoltán már kiskorában is rajongott a sportért, majd egyre feljebb és feljebb ívelt a pályafutása a triatlon...
Gratulálunk az elért eredményhez, és további sok sikert kívánunk a versenyekhez!

Forrás:izsak.hu/Tetézi Attila, Beniczki Dávid facebook-oldal
Képek: Old Lake Man facebook-oldal

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (18 db kép)
MEGOSZTÁS