Felkészülési mérkőzést játszott augusztus 8-án a megyei III. osztályú Kaskantyúi FSE a megyei II. osztályú Izsáki SSE ifjúsági csapatával. A labdarúgó találkozót Kaskantyún játszották le, amelyen 7 gól született.

A Kakantyúi FSE csapata

Kaskantyúi FSE: Vereb – Máté, Győrfi, Sárdi, Tóth R., Varga Sz., Horváth I., Molnár D., Dézsi, Jóvér, Farkas D.
Csere: Turzai, Grilovics, Tómán, Lucza.
Edző: Makó Zsolt

Az Izsáki SSE ifjúsági csapata
-Hirdetés-

Izsáki SSE: Geiger – Damásdi, Mátyás, Csősz, Cseh-Szakál, Kohán, Seregély, Herczeg, Perjés, File, Duráncsik.
Csere: Réfi, Horváth Cs.
Edző: Kovács Zoltán

Jóiramú mérkőzést játszott egymással a két csapat, amelyen a hazaiaknál több új játékos is pályára lépett. A kaskantyúiak góljait Farkas Dávid és Varga Szabolcs szerezték, a saját kapujába talált be a hazai oldalon Máté Csaba. A vendégeknél Herczeg duplázott, valamint Perjés és Duráncsik talált még be a kapuba.

Kaskantyúi FSE – Izsáki SSE 2-5 (0-2)

 
Virág Tibor csapatvezető és Kriston Attila

A kaskantyúiak csapatvezetője Virág Tibor elmondta, hogy a tavalyi keretből nem távoztak nagyobb számban, viszont 11 játékengedélyt nem újítottak meg, ezektől a játékosoktól elköszöntek.
A Kiskőrösi LC megyei I. osztályú gárdájához igazolt Paunovics Márkó kapus.
Új játékosként érkezett a csapathoz kapusként Vereb Dániel Mezőfalváról, aki korábban a géderlaki együttesben szerepelt. Mezőnyjátékosként érkezett a Kiskőrösi LC II. csapatától Sárdi János, Supka Alexander és Bódi Tamás Akasztóról. Kósa Bence és Houmli Róbert Csengődről, valamint Szabadszállásról érkezhet még néhány labdarúgó. Továbbá leigazolták és már elkészült a játékengedélye Kriston Attilának a Ferencvárosban korábban szerepelt játékosnak.

A csapat a bajnoki szezonra való felkészülését a kiskőrösi Makó Zsolt edző irányításával kezdte el, akire játékosként is számítanak a klubnál. Most a bajnoki rajtig heti két edzés és több felkészülési mérkőzés lejátszása szerepel a kaskantyúiak programjában.

Szeretnének az új szezonban jobb eredményeket elérni mint a tavalyiban, és jó középcsapatként szerepelni a bajnokságban.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS