Font Sándor országgyűlési képviselő augusztus 9-én, hétfőn reggel a közösségi médiában tájékoztatta az embereket az újabb útfelújítási munkálatok megkezdéséről térségünkben. A bejegyzést változtatások nélkül közöljük most önökkel: 

Suhajda Antal és Pivarcsi Csaba polgármester urakkal együtt örülünk az újabb útfelújításnak körzetünkben!
A magyar gazdaság kiemelkedő teljesítménye – köszönhetően a Kormányzat helyes gazdasági stratégiájának – lehetővé teszi azt is, hogy az évek, évtizedek óta várt útfelújítások is nagyobb ütemben és kilométer hosszan valósuljanak meg.
 
Célegyenesben a Kiskőrös-Soltvadkert útszakasz, folynak a munkálatok a Duna-mentén, ami végeredménye 74 km teljesen felújított úthálózat lesz a Foktő-Uszód-Dunaszentbenedek-Géderlak-Ordas-Dunapataj-Szelidi-tó-Újtelek-Szakmár-Halom-Homokmégy-Drágszél-Miske “körön”, ami Miskén túl az 51-es útig tart; Szakmár-Negyvenszállás-Kalocsa(belterületen az 51-es útig); Homokmégy-Alsómégy; Csornapusztai bekötő út a Kalocsa-Kiskőrös útig; szintén Kalocsa-Kiskőrös úton az öregcsertői bekötő út (Öregcsertő belterület is); és szintén a Kalocsa-Kiskőrös út a miskei elágazástól Kalocsa belterület 51-es útig. A Magyar Falu program keretében, és a Belügyminisztérium pályázatának köszönhetően közel 20 település belterületi útjai is sorra kerülnek.
Elkészült az 5,5 km hosszúságú, Soltszentimre-Csengőd(Kullér) szakasz, és a Magyar Közút (néhány hetes előkészítés után) ma újabb helyszínen, Akasztó-Csengőd útszakaszon kezdte meg a munkálatokat.
Ha már lendületben vagyunk, itt sem állunk meg, lesz még folytatás is!”
Kapcsolódó cikk
Jól halad a Soltszentimrére vezető 5217-es számú mellékút egy részének felújítása
Jól halad a Soltszentimrére vezető 5217-es számú mellékút egy részének felújítása
Mint arról márciusban már beszámoltunk, több mint ezer kilométernyi útszakasz felújításából álló programot indított a Magyar Közút, melynek egyik projektje...
 
Forrás, képek: Font Sándor Facebook-oldal

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (10 db kép)
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS