A nyári időszakban a Kaskantyúi FSE csapatához több új játékos érkezett, de a legnevesebb igazolásuk Kriston Attila a Ferencváros korábbi labdarúgója. A megyei III. osztályú bajnokságban szereplő együttesben augusztus 15-én mutatkozott be Kriston Attila a Csengőd SE ellene hazai felkészülési mérkőzésen.

-Hirdetés-

A két csapat játékosai a nagy meleg ellenére sokat futottak és mindkét oldalon kialakítottak szemre is tetszetős támadásokat. A sportszerű találkozót a csengődiek nyerték meg 3-2-re, melyen a hazai oldalon Jóvér Patrik és Farkas Dávid, a vendégeknél pedig Zorics Márk két alkalommal, valamint Nagy Erik talált a kapuba. A csengődieknél nagy változások voltak a játékoskeretben nyáron, míg egy teljesen új csapat kialakítása van folyamatban. A klub Tóth Zsámboki Pál és Szabó Bála vezetőségi tagok, valamint Szabad Zoltán edző irányításával vág neki a bajnokságnak a következő játékoskerettel: Kiss Milán, Bartha Tibor, Varga Máté, Vass Zoltán, Lasztovicza Ákos, Németh Róbert, Czere Alex, Vászon Zsolt, Vászon Gergő, Lengvári Szabolcs, Pukánszky Zoltán, Láng Gábor, Nagy Erik, Széhu Bence, Zorics Márk, Lukács Árpád, Juhász János, Szekszárdi István, Kiss Sándor, Kecskeméti Zoltán, Fekete István, Hegedűs Róbert, Boldog Zoltán, Perecz Tamás, Szűcs Balázs, Lasztovicza Marcell, Márki Dénes, Bálint János, Lukács Róbert, Tamás István, Tamás Péter, Endre Dávid, Pintér Tibor, Szabó Benjámin, Hegedűs Krisztián, Szli Gábor, Németh Márk.

Kriston Attila és Virág Tibor

Kriston Attila – Kaskantyúi FSE játékosa:

-Amikor itt jártam korábban Kaskantyún nagyon szimpatikus volt a csapat és a környezet, így elfogadtam Virág Tibor klubelnök felkérését, hogy legyek a játékosuk. Jelenleg még nem vagyok igazán edzésben, de a bajnokságra szeretnék olyan erőállapotba kerülni, hogy megfelelően tudjak segíteni a csapatnak. Az együttesben csatárként fogok szerepelni és nagyon remélem, hogy minél több alkalommal tudok majd segíteni a jó eredmények elérésében.

A Kaskantyúi FSE csapata

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE elnöke:

-Közel voltunk a döntetlenhez ezen a mérkőzésen, de sajnos a sok kidolgozott helyzetet nem tudtuk gólokra váltani. Ma hiányzott a keretünkből öt meghatározó játékosunk és arra törekedtünk, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon. Gratulálok az ellenfélnek a jó játékhoz és az már most látszik, hogy ez a Csengőd már nem a tavalyi egyetlen pontot szerző gárda. A csengődiek ilyen játékkal sok csapatnak fognak meglepetést okozni a bajnokságban. Külön öröm számomra, hogy megtisztelt minket és a csapatunk tagja, játékosa lett Kriston Attila. Nagyon remélem, hogy minél hamarabb visszanyeri régi formáját és csapatunk meghatározó tagja lesz. Külön öröm volt, hogy sok néző tekintette meg a találkozót. Örömmel mondhatom el, hogy szeretnek hozzánk mérkőzésre kijárni a szurkolók. A találkozó után a két csapat közös vacsorával és hideg sörrel zárta a napot. Azért dolgozok, hogy az ilyen baráti kapcsolatok kerüljenek előtérbe, mert véleményem szerint erről kellene szólnia a megyei III. osztályú bajnokságnak, nem pedig a rivalizálásról.

A Csengőd SE csapata

Szabad Zoltán – Csengőd SE edzője:

-Azon dolgoztunk a nyár folyamán, hogy a csapatot meg tudjuk erősíteni új igazolásokkal. Tavaly nem volt sok időnk arra a megalakulásunk után, hogy csapatot építsünk és ez az eredményeinkben is megmutatkozott. Most új kiskőrösi játékosok érkeztek Tabdiról, jöttek többen Dunaújváros környékéről, Soltszentimréről és a maradék csengődiekkel kiegészülve szeretnénk nekivágni a bajnokságnak. Arra törekedünk, hogy egy jó baráti társaságot, erős csapategységet alakítsunk ki, amely során a mérkőzéseken mindenki a klubért és egymásért küzd. Hosszú távban gondolkodunk a most kialakított kerettel, melyet a továbbiakban szeretnénk együtt tartani és a későbbiekben még szükség esetén megerősíteni. Komolyabb terveink nincsenek, de szeretnék az új bajnoki szezonban elkerülni a nagyobb gólarányú vereségeket és olyan eredményeket elérni, amivel a középmezőnyben végezhetünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS