A Kiskőrösön működő három idősek otthona, és annak lakói rendkívül hasznos, és akár egy évre is elegendő adományt kaptak, amit augusztus 25-én osztottak szét egymás között az intézmények vezetői.

Opauszki György, a Magyarországi Baptista Egyház Filadelfia Integrált Szociális Intézményének intézményvezetője

Opauszki György, a Magyarországi Baptista Egyház Filadelfia Integrált Szociális Intézményének intézményvezetője elmondta, hogy egy nagyobb mennyiségű adományt kapott az intézmény augusztus utolsó napjaiban, aminek a szállítását ők szervezték meg Kiskőrösre. Az adományból nem csak a mi intézményünk, hanem a másik két Kiskőrösön működő idősek otthona is részesül. Több fajta és több méretű rugalmas pólyát, valamint rugalmas öntapadós sebkötözőt is kaptunk, amikre nagy szükségünk van az egészségügyi, gyógyászati ellátásban, mondta Opauszki György.

-Hirdetés-

Hozzátette, hogy egy köztiszteletben álló, volt kiskőrösi lakos, Varga Attila évek óta támogatja az intézményt különböző adományok közvetítésével. Most is az ő közbenjárásával kapták a település idősek otthonainak lakói a gyógyászati segédeszközöket. Ezúttal egy SOS Alapítvány ajánlott fel nagyobb mennyiségű, több raklapnyi kötszer adományt, amit ezúton is hálásan köszönünk, emelte ki a Magyarországi Baptista Egyház Filadelfia Idősek Otthonának intézményvezetője.

Dr. Kállayné Major Marina, a kiskőrösi Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény Idősek Otthona igazgatója
Dr. Kállayné Major Marina, a kiskőrösi Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény Idősek Otthona igazgatója elmesélte, hogy az érkező adományról Opauszki György értesítette, amiből ők is részesültek. Nagyon megörültem neki, hogy különböző gyógyászati segédeszközöket fogunk kapni, mondta az igazgatónő. Ezt nagyon jól tudjuk hasznosítani a mindennapokban a sebkötözés kapcsán, az Idősek Otthonában.

 

Judákné Kothencz Erika, a kiskőrösi Jó Pásztor Evangélikus Szeretetotthon intézményvezetője

Judákné Kothencz Erika, a kiskőrösi Jó Pásztor Evangélikus Szeretetotthon intézményvezetője megerősítette, hogy a mindennapokban ők is nagyon jól tudják majd hasznosítani a kapott kötszereket. Kiemelte, hogy természetesen minden szükséges kötszert és rugalmas pólyát megvásárolnak a szeretetotthon lakói ellátásának érdekében, de az adomány mindig nagy segítség az intézményeknek.

A Kiskőrösön működő idősek otthonainak vezetői hálás köszönetüket fejezték ki a nagy mennyiségű, rendkívül hasznos adományért és a közbenjárásért.      

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS