A megyei első osztályú bajnokság 2021-22-es idényének 4. fordulójában az Akasztó a címvédő Jánoshalmát fogadta. A mérkőzés esélyesének a vendégek számítottak, bár az akasztóiak is nagyon fogadkoztak, hiszen az elmúlt három találkozón jó játékkal hozták a pontokat.

-Hirdetés-

A mérkőzésen a 27. percben kerültek előnybe a hazaiak. Egy jó csúsztatás után Vincze Dezső iramodott meg a baloldalon, majd a tizenhatoson belül remekül passzolta el a lasztit a kapus mellett úgy, hogy azt Juhász Tamásnak közelről már csak be kellett sodornia a kapuba 1-0. Tíz percre rá egy előre ívelt labda után a vendégek védője bizonytalankodott a saját tizenhatosán belül. Bajusz Patrik megzavarta és már csak szabálytalanul tudta szerelni a jánoshalmi játékos. A játékvezető egyből a tizenegyes pontra mutatott. A megítélt büntetőt Bánya Máté higgadtan értékesítette 2-0. Ezt követően Németh Zsoltnak kétszer is bravúrral kellett védenie. A 44. percben Palla Lajos csapott le egy labdára, mely szerencsésen egy megpattanást követően visszakerült hozzá a labda, amit közelről a vendég kapuba juttatott 3-0.

A második játékrészben a csereként beálló Szabó Zsolt állt kétszer is közel a gólszerzéshez. Egyszer a felső lécet, máskor pedig az oldalhálót találta el. A vendégek ebben a félidőben sem jelentettek komoly veszélyt a hazaiak kapujára.

Így megérdemelt hazai győzelem született.

Szrenkó István a hazaiak vezetőedzője nyilatkozott portálunknak a lefújást követően:

„Tartottunk a mérkőzéstől, attól függetlenül, hogy a Jánoshalma átalakult. Az a mentalitás, ami az edzőjükben benne van, az biztosan át fog ragadni a csapatra is majd. Ami ma bement az a Tiszakécske ellen nem ment be. Volt szerencsénk is főleg a harmadik gólnál. Úgy gondolom simán felvettük velük a harcot. A játékosaim maximálisan betartották azt, amit megbeszéltünk. Óriási dicséret a játékosoknak, szenzációsan fociztak ma. Nagyon jó ez a keret. Bízom benne, hogy még nagyon sokáig egyben fog maradni. A második félidőre úgy mentünk ki, hogy nem szeretnénk gólt kapni. Be is jött. Rúghattunk is volna még rá. Jobbára már a mezőnyben folyt a játék. Vigyáztunk a 3-0-ra. De még egyszer csak a játékosaimat tudom dicsérni. További sok sikert kívánok a Jánoshalmának.”

Kapcsolódó cikk
Nem lesznek a mérkőzésekről fotók és megcsappan a közvetítések száma
Nem lesznek a mérkőzésekről fotók és megcsappan a közvetítések száma
Tisztelt Sportbarátok, Szurkolók, Sportolók! Az MTVA közleménye szerint, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA)...
MEGOSZTÁS